Marijke, Stagiair Huidtherapeut Huidzorg Balans

Even voorstellen…

Mijn naam is Marijke Muris en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in het vierde jaar van de opleiding Huidtherapie en ik loop mijn eindstage van 40 dagen bij Huidzorg Balans. Ik loop tijdens mijn stage met zowel Lisa als Lotte mee. Omdat het mijn laatste stage is is het belangrijk dat ik zo veel mogelijk leer, zie en doe. Ik zal daarom, naast aanwezig zijn tijdens de behandelingen, ook zoveel mogelijk mee behandelen bij de huidtherapeuten. Mocht je dit niet prettig vinden kun je dit altijd aangeven.

Ik heb voor mijn studie huidtherapie gekozen omdat mijn familie erg veel last had van huidproblemen zoals eczeem en oedeem, en ik daar graag bij wilde helpen.

– Marijke | stagiair huidtherapie bij Huidzorg Balans

 

Graag vertel ik nog even wat over mijzelf zodat jullie mij alvast een beetje leren kennen. Ik woon in Poortugaal bij mijn ouders en mijn twee oudere zussen. In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten, maak ik stedentrips of loop ik lange wandelingen met mijn hond. Ik heb voor mijn studie gekozen omdat mijn familie erg veel last had van huidproblemen (eczeem en oedeem) en ik graag wilde helpen. Hierdoor is mijn interesse in de huid gegroeid en ik heb het nu ontzettend naar mijn zin op de opleiding. Ik kijk er erg naar uit om je te zien!

Groetjes,
Marijke Muris

E-mail ons

Heb je een directe vraag? Stuur ons een e-mail, en dan komen onze huidtherapeuten zo snel mogelijk op je terug.

0