De PRX-T33 behandeling onderscheidt zich van andere peelings en skinboosters door een unieke formule. Het product combineert 33% TCA, waterstofperoxide en kojiczuur om de huid op een ongekende manier te revitaliseren, zonder schade aan te richten.

Je zult je nu waarschijnlijk afvragen: een TCA behandeling zonder hersteltijd en in ze zomer? Ja, dat klopt! Dankzij de toevoeging van waterstofperoxide en kojiczuur wordt de TCA heel goed gecontroleerd. Hierdoor ontstaat er minimaal tot geen vervelling, terwijl we wel kunnen profiteren van alle voordelen van een TCA peeling.

Fijne lijntjes en een doffe huid behoren dus tot het verleden!

Bovendien helpen waterstofperoxide en kojiczuur ontstekingen in de bovenste huidlaag te verminderen en de celproductie te herstellen. Hierdoor is het product ook uitermate effectief bij het verminderen van pigmentvlekken.

Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken.

Voordelen:

– Intensieve hydratatie
– Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
– Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
– Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
– Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
– Aanmaak van collageen en elastinevezels
– Direct zichtbaar effect
– Geen frosting
– Geschikt voor alle huidtypen

Enkele veelgestelde vragen:

Wat kan ik verwachten na een PRX behandeling?
Na de behandeling zal je huid er stralend en fris uitzien. Je huid krijgt een prachtige gloed en voelt zacht aan. Fijne lijntjes zullen minder diep zijn en je huid zal er voller uitzien.

Is de PRX behandeling pijnlijk?
Nee, de PRX behandeling is niet pijnlijk. Er kan een licht tintelend of prikkelend gevoel optreden, maar over het algemeen is dit goed te verdragen.

Hoe vaak moet ik een PRX behandeling ondergaan?
Je kunt ervoor kiezen om een enkele behandeling te ondergaan voor een directe boost. Als je echter het maximale resultaat wilt behalen, raden wij aan om een kuur van 4-6 behandelingen te volgen.

De Summer Glow PRX-TCA duurt 45 minuten en is €110,- voor het gezicht. Na iedere behandeling krijg je een ‘aftercare’ pakketje mee naar huis met producten!

Wij hebben ook een kuur aanbieding:
Een kuur van zes behandelingen komt normaal gesproken uit op €660, maar wij bieden een kuur aan voor €600,-. De behandelingen zullen iedere 7-14 dagen plaatsvinden.

0