Contact

Lees meer over de bereikbaarheid, rolstoel toegankelijkheid, parkeergelegenheid en openingstijden van onze praktijk.

Bereikbaarheid

Huidzorg Balans is centraal gesitueerd in Pijnacker-Nootdorp. De praktijk ligt direct naast de Intratuin aan de rand van Pijnacker-centrum, en ligt met de auto slechts 5 à 10 minuten verwijderd van de A13 en N470.

Met openbaar vervoer raden wij aan Metrolijn E (Erasmuslijn) te nemen tussen Den Haag en Rotterdam en/of bus 55 tussen Zoetermeer en Delft. De bushalte ‘Rijskade’ ligt slechts 1 minuut verwijderd van onze praktijk.

Rolstoel toegankelijkheid

Onze praktijk is bereikbaar middels een rolstoel toegankelijke ingang. Bij binnenkomst kun je met onze traplift naar boven. Hierdoor is onze praktijk ook voor invaliden toegankelijk.

Parkeergelegenheid

Voor de deur van de praktijk is er een invalide parkeerplaats beschikbaar. Overige auto’s kunnen links van de praktijk parkeren op de openbare parkeerplaats (6 parkeerplaatsen). Daarnaast kan er geparkeerd worden op het parkeerterrein van de Intratuin op de volgende tijden:

Maandag, donderdag & vrijdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag & woensdag  9.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur

Openingstijden

Wij zijn geopend op de onderstaande dagen en tijden. Afspraken kunnen zowel telefonisch gemaakt worden als via de e-mail. Ook is het mogelijk om een afspraak in te plannen via het afspraakformulier op onze website.

Maandag tot en met vrijdag 08.15 uur tot 17.15 uur
Woensdagavond 18.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 14.00 uur
Buiten openingstijden Afspraak buiten aangegeven openingstijden mogelijk, informeer naar beschikbaarheid.

Contactformulier

E-mail ons

Heb je een directe vraag? Stuur ons een e-mail, en dan komen onze huidtherapeuten zo snel mogelijk op je terug.

0