Camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt toegepast om oneffenheden zoals acne (littekens), pigmentvlekken en roodheden te verbergen.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt toegepast om oneffenheden in het gezicht of op het lichaam te verbergen, ook wel camoufleren genoemd. Denk hierbij aan het verbergen van acne, (acne)littekens, pigmentvlekken en roodheden.

Camouflage consult

Bij ons kun je een afspraak maken voor een camouflage consult van 30-45 minuten. Hierbij zal er een kleur- en productbepaling worden gedaan en zal het product worden aangebracht. Daarna leren we jou hoe je zelf gemakkelijk de producten in de toekomst aan kan brengen. De kosten voor dit consult bedragen 35 euro, welke bij de meeste zorgverzekeraars vergoed worden onder ‘camouflagetherapie’ uit het aanvullende pakket. Tevens kunnen bij enkele zorgverzekeraars ook de camouflageproducten vergoed worden. Alle make-up producten van Jane Iredale vallen hieronder (denk aan concealers, foundations met en zonder SPF, bronzers, kwasten en fixationsprays).

Jane Iredale Minerale Makeup

Geen camouflagetherapie nodig, maar wel geinteresseerd in de minerale make-up van Jane Iredale? En benieuwd naar welk product en welke kleur Jane Iredale minerale make-up er bij jou past? Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis try-out consult. Voor het testen van 1 product duur dit maximaal 15 minuten, alleen op afspraak. Wil je meerdere producten testen, laat het ons weten en we plannen meer tijd voor je in.

Heb je nog een vraag over Camouflagetherapie of wil je direct een afspraak inplannen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

Voordat een behandeling bij Huidzorg Balans plaatsvindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

E-mail ons

Heb je een directe vraag? Stuur ons een e-mail, en dan komen onze huidtherapeuten zo snel mogelijk op je terug.