Camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt toegepast om oneffenheden zoals acne (littekens), pigmentvlekken en roodheden te verbergen.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt toegepast om oneffenheden in het gezicht of op het lichaam te verbergen, ook wel camoufleren genoemd. Denk hierbij aan het verbergen van acne, (acne)littekens, pigmentvlekken en roodheden.

Camouflage consult

Bij ons kun je een afspraak maken voor een camouflage consult van 30-45 minuten. Hierbij zal er een kleur- en productbepaling worden gedaan en zal het product worden aangebracht. Daarna leren we jou hoe je zelf gemakkelijk de producten in de toekomst aan kan brengen. De kosten voor dit consult bedragen 35 euro, welke bij de meeste zorgverzekeraars vergoed worden onder ‘camouflagetherapie’ uit het aanvullende pakket. Tevens kunnen bij enkele zorgverzekeraars ook de camouflageproducten vergoed worden. Alle make-up producten van Jane Iredale vallen hieronder (denk aan concealers, foundations met en zonder SPF, bronzers, kwasten en fixationsprays).

Jane Iredale try-out consult

Geen camouflagetherapie nodig, maar wel geïnteresseerd in de minerale make-up van Jane Iredale? Je kunt bij ons terecht voor een try-out consult. Dit consult duurt 30-45 minuten en kost €35,00, en is gratis bij aanschaf van €125,00 aan camouflageproducten.

Jane Iredale workshop (op aanvraag)

Hoe breng je een mooie daglook aan? Op aanvraag geven onze huidtherapeuten ook make-up workshops, waarbij je gelijk de minerale producten van Jane Iredale kunt uitproberen. De 2,5 uur durende workshop is voor min. 4 tot max. 6 personen en is inclusief hapje en drankje. Tijdens de workshop is er ook de mogelijkheid om de gewenste producten aan te schaffen. Bij aanschaf van €125,00 euro is de workshop zelfs gratis. Neem contact met ons op voor meer informatie, en wie weet tot snel!

Jane Iredale make-up aanschaffen

Ben je al bekend met de Jane Iredale en wil je alleen bepaalde producten aanschaffen? Wij hebben de meeste producten altijd wel op voorraad in onze praktijk. Neem contact met ons op, en wij zetten de gewenste producten voor je klaar.

Heb je nog een vraag over Camouflagetherapie of wil je direct een afspraak inplannen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

Voordat een behandeling bij Huidzorg Balans plaatsvindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

0