Ontmoet ons team

Ontmoet onze gepassioneerde huidtherapeuten

Ontmoet onze huidtherapeuten, HBO-gediplomeerde zorgprofessionals

Gedreven, vernieuwend en veel passie voor het vak: het team van Huidzorg Balans staat graag voor je klaar. Voordat je langskomt voor een behandeling kan je onze huidtherapeuten alvast wat beter leren kennen. Ze vertellen graag wat meer over zichzelf op deze pagina.

Eigenaresse en huidtherapeut Lisa van Luijk

Eigenaresse en huidtherapeut Lisa van Luijk

Een health-freak, dat ben ik… zo af en toe. 😉 Mij maak je, zoals het hoort bij een echte tuindersdochter, heel blij met groenten en fruit! Toch maak ik graag een uitzondering voor een glaasje witte wijn, pindakaas en pure chocolade (oh, en de karamel-zeezout van Tony Chocolonely). Het gezonde eten houd mij en mijn huid redelijk fit. Ik beweeg regelmatig om als veel-zittende huidtherapeut toch nog mijn dagelijks stappendoel te halen en nóg fitter te blijven. Geef mij maar een lekkere wandeling in het bos of door de wijk, of een flinke zweet en krachtsessie bij de Crossfit. Wat komen die spierballen mooi van pas bij het aantrekken van alle steunkousen!

Gezondheid is, zoals je misschien al doorhebt, een grote passie van mij. Als klein meisje was ik al bezig met het mooier en gezonder maken van mensen. Daarom verdiep ik mij graag in alle aspecten rondom de gezondheid van de mens in mijn vrije tijd. Je bent immers nooit uitgeleerd.

Verder ben ik thuis een écht kattenvrouwtje met een zwak voor asielkatten. Er gaat geen dag voorbij zonder flink geknuffel met mijn lieve kleine pluizenbal Forrest. Verder woon ik de nodige jaren samen met mijn vriend in ons huisje niet te ver van de praktijk. Samen reizen wij de wereld rond met een backpack op onze rug. 2019 hebben we afgesloten met een geweldige vuurwerkshow in Sydney. Naast het samen reizen word ik ook heel blij van alleen op pad gaan. In 2015 heb ik heel veel geleerd over mijn vak tijdens vrijwilligerswerk bij een dermatologische kliniek in India, een heftige maar onvergetelijke ervaring.

Huidtherapeut Lotte Bruinen

Huidtherapeut Lotte Bruinen

Een ik-ben-altijd-graag-buiten-mens… ja, ik ben er zo één. Het liefst wel met een zonnetje, een mooie blauwe lucht en natuurlijk goed ingesmeerd met een SPF. Als ik buiten ben ga ik graag wandelen, hardlopen, rommelen in de tuin of ik plof neer in de hangmat met een goed boek.

M’n vakantiebestemmingen selecteer ik meestal ook op de mooie natuur. Ik vind het heerlijk om de bergen in te trekken, te kamperen of door de jungle heen te slingeren. Je kunt ook zo veel mooie dieren bewonderen in het wild.

Verder vind ik gezond en lekker eten heel belangrijk. Geef mij geen Hollandse pot, maar een portie goed-gekruid en pittig eten. Oh, en vegetarisch! En iets minder gezond… mijn liefde voor rode wijn en het bakken (en opeten) van taartjes en koekjes. Maar ach, ik maak graag een uitzondering voor écht lekkere dingen!

Het bovenstaande doe ik natuurlijk niet alleen. Ik geniet heel erg van lieve mensen om mij heen. Sinds een tijd woon ik samen met mijn vriend en ons lieve poezekind genaamd Poes. Ik mag mij een gelukkig mens noemen!

Huidtherapeut Kristel

Huidtherapeut Kristel

Mijn naam is Kristel, ik ben 21 jaar oud en ben geboren en getogen in Pijnacker. Ik ben onlangs afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor de opleiding huidtherapie. Ik begon bij Huidzorg Balans bij stagiair, en ben nu aan het werk als huidtherapeut. Ik ben bij Lisa terecht gekomen via mijn moeder. Ik ben maar al te blij om in deze mooie, gezellige en professionele praktijk te werken. 

Naast mijn werk ben ik vaak met mijn vriend of vriendinnen. Verder houd ik erg van lekker eten, vooral van sushi, pizza en pasta! Ik ben een enorme dierenliefhebber en zal er dan ook alles aan doen om dat hondje dat over straat loopt even te aaien ;-). Sinds kort hebben wij thuis een teckel puppy (woehoe!) dus je begrijpt wel waar ik de rest van mijn vrije tijd aan spendeer… 

Hopelijk tot snel! 

Heb je nog een vraag voor onze huidtherapeuten of wil je direct een afspraak inplannen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

Voordat een behandeling bij Huidzorg Balans plaatsvindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

E-mail ons

Heb je een directe vraag? Stuur ons een e-mail, en dan komen onze huidtherapeuten zo snel mogelijk op je terug.