Ontmoet ons team

Ontmoet onze gepassioneerde huidtherapeuten en Dr. Fleur

Ontmoet onze huidtherapeuten, HBO-gediplomeerde zorgprofessionals en Dr. Fleur

Gedreven, vernieuwend en veel passie voor het vak: het team van Huidzorg Balans staat graag voor je klaar. Voordat je langskomt voor een behandeling kan je onze huidtherapeuten alvast wat beter leren kennen. Ze vertellen graag wat meer over zichzelf op deze pagina.

Eigenaresse en huidtherapeut Lisa van Luijk

Eigenaresse en huidtherapeut Lisa van Luijk

Deze lieve, zorgzame, ondernemende vrouw op de foto’s, dat ben ik. 😉 Als geboren en getogen Pijnackerse geniet ik van de kleine dingen in het leven. Toen ik in 2016 de praktijk startte was dat echter een grote droom die uitkwam!

Mij maak je, zoals het hoort bij een echte tuindersdochter, heel blij met groenten en fruit. Toch maak ik graag een uitzondering voor een glaasje witte wijn, pindakaas en pure chocolade. Het gezonde eten houd mij en mijn huid redelijk fit. Ik beweeg regelmatig (fan van crossfit en yoga) om als veel-zittende huidtherapeut toch nog mijn dagelijks stappendoel te halen en een beetje in shape te blijven. En die spierballen, die komen mooi van pas bij het aantrekken van steunkousen.

Gezondheid is, zoals je misschien al doorhebt, een grote passie van mij. Als klein meisje was ik al bezig met het mooier en gezonder maken van mensen. Daarom verdiep ik mij graag in alle aspecten rondom de gezondheid van de mens in mijn vrije tijd. Je bent immers nooit uitgeleerd.

Dat leren heb ik trouwens niet alleen in Nederland gedaan. In 2015 heb ik een onvergetelijke ervaring opgedaan tijdens vrijwilligerswerk bij een dermatologische kliniek in India. Hierdoor heb ik ook beseft hoe bevoorrecht wij zijn met de zorg in Nederland.

Trouwens, ik ga nooit naar bed zonder mijn huid schoon te maken – jakkie… De ormedic cleanser van Image is al jaren mijn favoriet. Een schone huid met daarover de Vital C Repair Crème van Image doet wonderen tijdens de nacht!

Nu genoeg over mij… wat ik nog veel interessanter vind: wie ben jij? En hoe kan ik jou helpen? Hopelijk tot snel in de praktijk!

Huidtherapeut Isla Feen

Huidtherapeut Isla Feen

Ik ben een bezige bij. Ik hou van ondernemen, erop uit gaan met vrienden en heb veel creatieve hobby’s! Zo heb ik een eigen sieradenwebshop, een eigen bedrijfje in het maken van GIFs en ook ben ik in 2022 begonnen met een podcast: Huidtherapie de podcast. Ik woon op dit moment nog in Waddinxveen maar in juli 2023 ga ik naar Pijnacker verhuizen!

Wat ik het liefst doe op een vrije dag is gezellig lunchen en shoppen met vriendinnen, of juist een netflix&chill dagje op de bank met mijn vriend en lieve kat Scuba. Je kunt mij wakker maken voor sushi ;-).

Als het gaat om hobby’s, dat zijn er een heleboel! Sieraden maken, podcasts opnemen, zwemmen, reizen, duiken, vrijwilligerswerk bij de reddingsbrigade (Scheveningen), en ook hou ik heel erg van feestjes en dansen.

Op dit moment kan ik niet meer zonder mijn Jane Iredale make-up! Al sinds mijn pubertijd heb ik een onzuivere huid, waardoor make-up dragen eigenlijk geen optie was, omdat dit het alleen maar erger maakte. Tot ik de make-up van Jane Iredale ging gebruiken, WAT een verschil, heerlijke producten!

Tot snel in de praktijk!

Huidtherapeut Kristel

Huidtherapeut Kristel

Voor de zomer van 2020 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, opleiding Huidtherapie. Nadat ik mijn afstudeerstage bij Huidzorg Balans heb afgerond, ben ik hier gelijk blijven hangen en sindsdien werkzaam als huid- en oedeemtherapeut. Ik ben dan ook zeker trots om in deze mooie, professionele praktijk en met de allerleukste collega’s te mogen werken.

Naast mijn werk ben ik vaak met mijn vriend of vriendinnen. Ik ben een enorme dierenliefhebber, dus er lekker op uit met de hond doe ik dan ook vaak! Verder ga ik (uiteraard) erg graag naar het buitenland. Zo ben ik onder andere al in het bruisende New York geweest en heb ik stage gelopen op het heerlijke Curaçao. Tijdens deze stage heb ik veel geleerd over esthetische chirurgie en de nazorg hiervan, wat vooral bestond uit oedeem- en littekentherapie.

Wat ik zo leuk vind aan het vak huidtherapie is het feit dat het zich blijft ontwikkelen en vernieuwen waardoor ik nooit zal stoppen met leren. Daarnaast word ik er natuurlijk enorm blij van als wij iemand echt hebben kunnen helpen door middel van ons advies en behandelingen. Dat je iemand weer ziet stralen, daar doen we het uiteindelijk voor.

Hopelijk tot snel in de praktijk!

Dokter Fleur

Dokter Fleur – Huisarts met specialisatie in Botox

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen. Graag vertel ik je wat meer over mijzelf.
In 2014 ben ik afgestudeerd als arts aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Hierna volgde mijn specialisatie tot huisarts welke ik in 4 jaar heb afgerond. Inmiddels werk ik al meerdere jaren met veel plezier als huisarts hier in de regio.
Tijdens mijn opleiding en werkzaamheden als arts zie ik steeds meer bewustwording voor een gezonde leefstijl terug komen. Maar ook steeds meer vraag naar cosmetische behandelingen. Omdat ik merkte dat in dit laatste ook binnen mijn interessegebied ligt ben ik mijzelf gaan verdiepen in botox behandelingen. Om bekwaam te worden in de uitvoering van deze behandeling ben ik een speciale opleiding gaan volgen.
Mijn visie is dat botox een prachtige methode is voor het veilig behandelen van rimpels of fijne lijntjes, maar ik hou het graag ´natuurlijk´. Ook vind ik botox een mooie behandeling wanneer overmatig zweten, knarsetanden of hoofdpijn een belemmering gaan vormen in het dagelijks leven van mijn client.
Nog even iets leuks over mij: ik ben moeder van twee dochters, ik hou van wintersport en vakantie naar Ibiza, doe soms stiekem nog een klontje suiker in m’n koffie 😉 en gebruik sinds ik met Huidzorg Balans samenwerk trouw mijn Image Skincare en Mesoestetic producten, met prachtig resultaat.
Afspraak maken?
In 2021 ben ik de samenwerking gestart met Huidzorg Balans voor het uitvoeren van botox behandelingen. Je kunt mij eenmaal per vier weken op zaterdag vinden in hier in de praktijk. Kom eens langs voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek, dan kijk ik graag met jou samen naar de mogelijkheden voor botox.

Heb je nog een vraag voor onze huidtherapeuten of wil je direct een afspraak inplannen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

Voordat een behandeling bij Huidzorg Balans plaatsvindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

0