Afspraak maken

Intakegesprek is altijd vrijblijvend!

Afspraak maken voor huidtherapie of oedeemtherapie

Voordat er een behandeling bij Huidzorg Balans plaats vindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek. Een afspraak is heel gemakkelijk telefonisch, via de mail of via een van de onderstaande buttons.

Afspraak maken voor een medische of cosmedische behandeling?

Zoals oedeemtherapie, acnetherapie, lasertherapie, huidverbetering

Afspraakformulier

Niet gelukt om via Treatwell te boeken? Gebruik dan ons afspraakformulier.

Afspraak maken via Treatwell voor een cosmedische behandeling?

Zoals acnetherapie, lasertherapie, huidverbetering

Boek nu via Treatwell

Intakegesprek

Per 1 oktober 2017 zijn onze voorwaarden voor een intakegesprek iets aangepast. Afhankelijk voor wat voor soort behandeling u naar de praktijk komt, zullen er wel of geen kosten gerekend worden voor het intakegesprek.

– Voor oedeemtherapie en littekentherapie geld het volgende: u heeft altijd recht op een gratis screening. Hierbij kijken we vooral of u op de juiste plek bent bij onze praktijk met uw klacht en of we iets voor u zouden kunnen betekenen. Mocht u daarna een uitgebreid intakegesprek wensen (45 minuten), dan zullen hiervoor kosten berekend worden (naar tarief van de zorgzekering). Dit intakegesprek wordt bijna altijd vergoed door uw zorgverzekering, mits u aanvullend verzekerd bent.
– Voor alle overige behandelingen, zoals acnetherapie, cryotherapie of lasertherapie wordt een tarief van 25 euro gerekend. Wanneer u wenst een behandeling te starten worden deze kosten in mindering gebracht op uw eerste behandeling. In dat geval is het intakegesprek gratis.
– Bij het aanmeten van steunkousen wordt de intake altijd gecombineerd met het aanmeten van de kousen. Hierdoor zijn er ook geen extra kosten verbonden aan dit consult. Wel kunt u te maken krijgen met voorrijkosten bij het aanmeten van steunkousen aan huis.

Bij het maken van de afspraak kunnen u vragen worden gesteld over uw persoonsgegevens (naam, BSN-nummer) en het soort huidprobleem. Tijdens de intake worden er onder andere vragen gesteld over uw huidprobleem, uw wensen en verwachtingen, uw algehele gezondheid, medicijngebruik en allergieën.

Checklist: wat moet ik meenemen naar de intake?

  • Eventuele verwijsbrief van huisarts of medisch specialist
  • Overzicht van medicijnen en voedingssupplementen
  • Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort, ID-kaart)
  • Pasje van zorgverzekeraar (eventueel polisvoorwaarden)

Afspraak wijzigen of annuleren

Om een afspraak te wijzigen of annuleren dient u tenminste 24 uur voor aanvang de afspraak met ons contact op te nemen. U kunt uw annulering of wijzigingen telefonisch kenbaar maken door in te spreken op onze voicemail, via de mail of via het contactformulier op deze website. Naar aanleiding hiervan zal er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.Indien u niet tijdig de afspraak annuleert of niet op afspraak verschijnt, worden de kosten bij u in rekening gebracht middels een factuur.