Afspraak maken

Maak een afspraak met onze huidtherapeuten voor huidtherapie, huidverbetering, oedeemtherapie, lasertherapie.

Afspraak maken

Voordat er een behandeling bij Huidzorg Balans plaats vindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek. Een afspraak maken is heel gemakkelijk. Dit kan via het sturen van een e-mail of Whatsapp bericht, het inspreken van onze voicemail (telefoon) of het invullen van ons afspraakformulier op onze website.

Intakegesprek

Per 1 oktober 2017 zijn onze voorwaarden voor een intakegesprek iets aangepast. Afhankelijk voor wat voor soort behandeling je naar de praktijk komt, zullen er wel of geen kosten gerekend worden voor het intakegesprek.

 • Voor oedeemtherapie en littekentherapie geld het volgende: je hebt altijd recht op een gratis screening. Hierbij kijken we vooral of je op de juiste plek bent bij onze praktijk met jouw klacht en of we iets voor jou zouden kunnen betekenen. Mocht je daarna een uitgebreid intakegesprek wensen (45 minuten), dan zullen hiervoor kosten berekend worden (naar tarief van de zorgzekering). Dit intakegesprek wordt bijna altijd vergoed door jouw zorgverzekering, mits je aanvullend verzekerd bent.
 • Voor alle overige behandelingen, zoals acnetherapie, cryotherapie of lasertherapie is een intakegesprek kostenloos.

Bij het maken van de afspraak kunnen vragen worden gesteld over jouw persoonsgegevens (naam, BSN-nummer) en het soort huidprobleem. Tijdens de intake worden er onder andere vragen gesteld over jouw huidprobleem, wensen en verwachtingen, jouw algehele gezondheid, medicijngebruik en allergieën.

Checklist: wat moet ik meenemen naar de intake?

 • Eventuele verwijsbrief van huisarts of medisch specialist
 • Overzicht van medicijnen en voedingssupplementen
 • Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort, ID-kaart)
 • Pasje van zorgverzekeraar (eventueel polisvoorwaarden)

Afspraak wijzigen of annuleren

Om een afspraak te wijzigen of annuleren dien je tenminste 24 uur voor aanvang de afspraak met ons contact op te nemen. Je kunt jouw annulering of wijzigingen telefonisch kenbaar maken door in te spreken op onze voicemail, via de mail of via het contactformulier op deze website. Naar aanleiding hiervan zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden. Indien je niet tijdig de afspraak annuleert of niet op de afspraak verschijnt, worden de kosten bij jou in rekening gebracht middels een factuur.

Handige weetjes

 • Bekijk ons handige overzicht vergoedingen zorgverzekeraars voor huidtherapie, huidverbetering, oedeemtherapie en lasertherapie.
 • Wist je dat wij bij onze huidbehandelingen tips hebben staan over nazorg en adviezen? Wij raden aan deze zorgvuldig door te nemen, want een goede voorbereiding is het halve werk.
 • We hebben een rustige, lichte wachtruimte waar je voor (en na) je behandeling lekker even tot rust kunt komen.
 • Onze praktijk is ook toegankelijk voor mindervaliden, dankzij onze traplift en de parkeerplaats voor de ingang.
 • Onze huidtherapeuten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Heb je nog een vraag over het maken van een afspraak?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

0