Missie & visie

Samen brengen wij jouw huid weer in balans.

Onze missie

De missie van Huidzorg Balans is af te lezen aan de hand van ons logo. Het rondje is opgedeeld in meerdere puzzelstukjes, welke staan voor het menselijk lichaam en de huidbehandelingen die wij aanbieden. Elk lichaam lijkt van buiten één geheel, maar is eigenlijk opgebouwd uit meerdere componenten. Wanneer er één van deze stukjes mist, is de mens meestal niet meer goed in staat om naar behoren te kunnen functioneren. De balans is dan even zoek. Dit geldt ook voor de behandeling van huidklachten. Meestal is één soort therapie alleen niet voldoende, maar komen er meerdere aspecten bij kijken.

Voorbeeld

Even een voorbeeld met betrekking tot vochtophoping (oedeem). Oedeem is vervelend en je wil hier graag iets aan doen. Door oedeemtherapie kun je je al veel beter voelen. Maar draag je geen therapeutisch elastische kousen, of heb je te weinig beweging en ontspanning? Dan kan het resultaat ongewild soms toch tegenvallen. Bij acnetherapie is dit ook het geval. Één behandeling in de praktijk kan al helpen. Maar als je thuis trouw gebruik maakt van goede reinigings- en verzorgingsproducten ter ondersteuning van de behandeling kan het resultaat zelfs verbluffend zijn!

Daarnaast hebben de meeste puzzelstukjes diverse tinten qua huidskleur. Deze geven alle mogelijke huidtypen (I t/m VI) weer. Dit houdt in dat elk huidtype terecht kan bij Huidzorg Balans. We houden zorgvuldig rekening wat betreft alle verschillende huidtypen per behandeling. Daarbij wordt er ook goed gekeken naar de conditie van jouw huid, is je huid gevoelig of juist vet? Je krijgt bij Huidzorg Balans huidtherapie op maat die perfect bij jouw huidskleur en huidtype past.

Het woord ‘huidzorg’ staat voor de zorg die wij leveren voor jouw huid. Onze missie is om jouw huidconditie te verbeteren of te genezen, en om huidproblemen te voorkomen.

Oedeemtherapie is bijvoorbeeld niet alleen zorgen voor minder vocht in het lichaam, maar draagt ook bij aan het beter kunnen voortbewegen, wat hiermee zorgt voor meer kwaliteit en balans in je leven. Dit geldt ook voor de acne of het pigment waar je je al jaren aan stoort. Wanneer dit probleem verholpen of verminderd is, kun je hier ook in uw sociale leven profijt van ervaren. Kortom: door middel van de zorg die bij Huidzorg Balans geleverd willen wij een bijdrage leveren aan de balans in jouw huid en jouw leven!

Het woord ‘balans’ komt voort uit onze missie om door middel van de therapieën die wij aanbieden een betere balans in de huid en jouw leven te creëren. Balans is ook wel een toestand van rust en harmonie.

Onze visie

Onze visie is een vertrouwd gezicht te zijn, waar mensen met een gerust hart terecht kunnen voor hun vragen over huidproblemen. Door samen te werken met diverse (para)-medici willen wij een optimaal zorgtraject aanbieden voor onze patiënten.

0