Huidaandoeningen

Ben je op zoek naar de oplossing voor je huidaandoeningen? Samen met onze huidtherapeuten brengen wij jouw huid weer in balans.

Huidtherapie helpt tegen huidaandoeningen

Heb je last van vochtophopingen? Een pijnlijk en zeurend gevoel in je armen of benen? Vetophoping bij de heupen, boven- en onderbenen en wellicht ook de armen? Pijn, jeuk, vocht of een trekkerig gevoel na een oncologische behandeling? Een verdikt, verkleurd of storend litteken? Is het hoog tijd om weer iets aan je huid te laten doen? Ben je klaar met alle rimpels, pigmentvlekken en grove poriën? Of wil je eindelijk eens af van die hardnekkige acne of haren in het gezicht of op het lichaam waar je je al zo lang aan stoort? Last van steeds terugkomende donkere of verdikte (goedaardige)plekjes op je huid zoals pigmentvlekken of steelwratjes? Samen met onze huidtherapeuten brengen we jouw huid weer in balans. Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar.

 • Sinds een half jaar ben ik onder behandeling bij Huidzorg Balans voor mijn lipoedeem. In korte tijd zijn door de professionele en intensieve behandelingen van mijn therapeute Lisa mijn lipoedeem en daaraan gerelateerde pijnklachten enorm teruggebracht. Ook is de zichtbare aanwezigheid van vocht- en vetophoping in (met name) mijn benen substantieel afgenomen. Ik beveel iedereen deze praktijk dan ook van harte aan!

  Linda Lipoedeem
 • Ik kom sinds een aantal maanden bij Lisa voor mijn gezicht. Ik heb sinds mijn pubertijd last van acne, en nu ik 21 ben wil ik er wel eindelijk eens vanaf. Ik heb nu al een aantal peelings bij Lisa gehad en ik merk echt veel verschil. Ik heb minder mee-eters en ontstoken bultjes en ik kijk ernaar uit om nog minder bultjes te hebben op mijn huid. Heerlijk om in de spiegel te kijken en te beseffen dat mijn huid eindelijk 'normaal' wordt, want ik ben wel altijd onzeker geweest door mijn huid.

  Melanie Acnetherapie
 • Ik ben bij Huidzorg Balans onder behandeling gekomen vanwege een wond op mijn enkel. Lisa heeft de wond vakkundig verzorgd en mij geleerd hoe ik zelf mijn been kan masseren. Binnen enkele dagen was de wond al gesloten! Om de doorbloeding verder te bevorderen hebben we gekozen om steunkousen aan te meten. Deze werden nog dezelfde week geleverd. Dit was erg prettig omdat ik ze nu direct kon dragen tijdens mijn werk. Na een paar dagen ben ik terug gegaan voor een controle en is er meteen een tweede paar besteld (welke ik thuis geleverd kreeg). Al met al enorm tevreden!

  Menno van der Lans Steunkousen Aanmeten
 • Ik ben erg blij met de resultaten van mijn gezichtsbehandelingen tegen acne bij Huidzorg Balans. De huidtherapeuten zijn vriendelijk, luisteren naar je verhaal en stellen je gerust bij eventuele onzekerheden over de behandelingen. In de praktijk hangt een relaxte sfeer en het ziet er netjes en verzorgd uit.

  Laura Acnetherapie
 • Iedereen die last heeft van een gevoelige huid (en ontstekingen) na het ontharen: een bezoek aan deze praktijk voor een laserbehandeling is zeker een aanrader! De behandeling is erg effectief en voordat je het weet zijn die vervelende ontstekingen en ingegroeide haartjes verleden tijd.

  Anne Sunderman Laserontharing
 • Een hele frisse praktijk met deskundige huidtherapeuten! Er werd veel aandacht besteed aan factoren die mijn acne mogelijk verergeren. Dankzij de acnebehandelingen, peelings en het thuisadvies is mijn huid helemaal opgeknapt. Super tevreden met mijn huid, de service en deskundigheid van huidzorg balans!

  Charlotte Acnetherapie & Peelings
 • Ik heb goeie ervaringen! Mijn huid is een stuk rustiger en me acne is een stuk minder geworden. Je wordt goed geholpen!

  Laurien Acnetherapie
 • Ik heb altijd al last gehad van een erg droge huid in mijn gezicht; en besloot ik een aantal peelings te doen bij deze huidpraktijk. Ondertussen zijn mijn klachten na slechts 3 peelings al een héél stuk minder, en helpen de huidproducten die ik op aanraden van de betreffende huidtherapeut heb gekocht ook erg mee.

  Anne Sunderman Peelings
 • Ik ben super blij dat ik via mijn zusje hier terecht bent gekomen. Ze luisteren goed naar je wensen en zijn altijd bereikbaar via de app of telefonisch. Ik ben ook super blij met haar behandeling, producten en ze is ook betaalbaar. Je bent geen nummer voor haar, ze neemt de tijd en doet het alles met liefde. Ik zou iedereen haar aanraden!

  Ghita Ervaring
 • Lisa legt niet alleen voor maar ook tijdens de behandeling alles rustig en zorgvuldig uit. Dat laatste vind ik vooral heel prettig. Ze maakt tijd om al je vragen te beantwoorden. Zowel de wachtkamer als de behandelkamer zijn ruim, licht en ontspannend.

  Claudia de Jonge Ervaring
 • Bij Lisa een laser behandeling ondergaan. Waarbij ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Dit viel mij allemaal 100% mee. Nu denk ik waarom heb ik dit niet zoveel eerder gedaan. Eindelijk gladde oksels! Ondanks ik nog niet uitbehandeld ben hebben we al plannen gemaakt om meer aan te pakken. Mooie salon en super klantvriendelijk waarbij je je helemaal op je gemak voelt. 5 sterren zeker verdiend.

  Emmeliene Vosters Laserontharing
 • Ik ben heel blij dat ik voor mijn lipoedeembehanding bij Lisa ben gekomen. Na 3 maanden was er een zichtbaar resultaat en ook de pijn bij de heupen en in de benen was een stuk minder. Nu zijn we weer 2 maanden verder en het gaat nog steeds heel goed. Nog steeds is er verbetering. Lisa is heel professioneel en legt alles duidelijk uit. Geeft goede adviezen. Is een enthousiaste en bekwame therapeut die betrokken is op mensen. Je bent een topper.

  Dicky Rietveld Oedeemtherapie
 • Heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Lisa. Een goede en duidelijke uitleg met wat ze gaat doen en wat ze gebruikt mijn behandeling is nu een maand geleden en mijn gezicht ziet en voelt nog steeds goed. Ook de producten die ze gebruikt zijn heel fijn en werken echt heel goed voor mijn huid alleen vind ik het jammer dat ze zo duur zijn.

  Conny Ravensberg de Roos Gezichtsbehandeling
 • Na veel omzwervingen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Huidzorg Balans. Ik heb nog nooit zoveel persoonlijke aandacht gehad als bij Huidzorg Balans. Lisa is een gedreven vakvrouw die haar ziel en zaligheid in haar praktijk steekt. Eindelijk heb ik nu de juiste steunkousen wat mijn kwaliteit van leven sterk heeft verbeterd. Dankjewel Lisa, je bent een topper.

  Nico Hop Aanmeten Steunkousen
 • Bij Huidzorg Balans wordt je ontzettend goed geholpen. Het is een mooie, schone praktijk waar je je direct heel welkom voelt. Lisa legt alles erg goed uit, neemt de tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Na 2 laserbehandelingen zie ik al ontzettend veel resultaat. Bovendien gebruikt Lisa een laser waarbij de ontharing erg snel gaat en zo goed als pijnloos is. Kortom, echt een aanrader!

  Tamara Pijnaker Laserontharing
 • Bij Huidzorg balans onder behandeling voor oedeem in de benen, Lisa geeft goed advies, en Lisa geeft haar behandelingen veel aandacht en als patiënt krijg je voldoende uitleg,

  Jannie de Roos van Baarle Oedeemtherapie
 • Hele professionele en mooie salon. Lisa heeft echt kennis van haar producten en diensten en stelt je helemaal op je gemak. Vandaag voor het eerst een laserbehandeling gedaan, en dat viel mij reuze mee! Ik kom zeker vaker terug.

  Mieke van der Vlis Laserontharing
 • Ik ben al een paar jaar voor mijn lipoedeem bij huidzorg balans onder behandeling en sinds kort volg ik tevens het programma van 3Care bij Lisa met veel succes! De praktijk is heel ontspannen en schoon en de expertise is eerlijk en top! Ik ben heel blij met jullie!

  Joyce Knoors 3Care & Oedeemtherapie
 • Erg fijn geholpen door Lisa! Vakkundig en legt alles goed uit. Geeft ook veel tips en adviezen. Na de laserbehandeling van mijn couperose af! Goede sfeer, ik kom er zeker weer terug!

  Esther Rook Vaatlaser
 • Ik ben al 3 jaar bij Huidzorg Balans voor acne en laserbehandelingen en ik ben zeer tevreden van alle resultaten tot nu toe.

  Afarin Ardashirdawani Laserontharing
 • Ik ben al 3 jaar lid bij huidzorg balans in pijnacker en ik ben er zeer tevreden over. Resultaten zijn duidelijk zichtbaar!

  Armaghan A.dawani Ervaring
 • Al meer dan twee jaar superblij met Lisa en Lotte van Huidzorg Balans en het totaalpakket dat zij aanbieden! Van noodzakelijke (wekelijkse) lipoedeemtherapie en voedingsadviezen op maat tot peelings, minerale make-up en effectieve huidverzorgingsproducten. Eenieder die waarde hecht aan mensgerichte, professionele service op het gebied van huidtherapie en fijne, effectieve producten is bij Huidzorg Balans aan het juiste adres!

  Linda Ervaring
 • Ik ben al 3 keer behandeld door Lisa met de CryoPen en SpotAway. Ik had veel last van huidoneffenheden: fibromen, rode puntjes, ouderdomsvlekken op mijn nek, rug en buik. Ik vind het resultaat geweldig.  Het is een fijne praktijk en  Lisa is een kundige, begripvolle en vriendelijke huidtherapeut, ik ga er altijd tevreden de deur uit met een mooi resultaat.

  O. Verstappen Huidoneffenheden
 • Ik ben in augustus 2018 begonnen met oedeemtherapie bij Huidzorg Balans. Zij hebben mij sindsdien zeer professioneel behandeld en helpen mij tot op de dag van vandaag met de problemen die zijn ontstaan nadat ik na een operatie een trombose been heb gekregen. Ik kon niet sporten en had grote lasten toen ik begon. Mijn klachten zijn chronisch maar door de behandelingen kan ik wel normaal functioneren met mijn been. Wat ik wel weer kan door de behandelingen bij Huidzorg Balans is sporten en dat is erg belangrijk voor mij. Ik ben de dames dan ook erg dankbaar voor de goede behandelingen en hulp. Ik kan de praktijk aan iedereen aanraden!

  R. Lucas Oedeemtherapie
 • Ik wilde graag van de huidirritatie af na het scheren van mijn bikinilijn. Ik heb eerst ergens anders IPL gebrobeerd maar dat heeft een hoop geld gekost en niks geholpen. Toen kwam ik via een advertentie terecht bij huidzorg balans. Na een aantal laserbehandelingen nu dus helemaal van mijn haartjes en dus ook van mijn huidirritatie af. Echt super blij mee. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het is pijnloos en het werkt echt.

  Simone Berwers Laserontharing
 • In 2019 begonnen met laserontharing bij Huidzorg Balans. Ik ben helemaal blij en meer dan happy! Ten eerste zodra je binnenkomt is de wachtruimte van de huidpraktijk heel licht, verzorgd en schoon, en de behandelkamer ook. Dat is wel fijn als je wat vroeger bent. Verder ben ik vooraf goed deskundig geïnformeerd over de laserontharing behandeling, en werd mij tijdens de behandeling uitgelegd waar ik achteraf rekening mee moet houden om het gewenste resultaat te behalen.

  Lotte Sunderman Laserontharing
 • Na een lange route ben ik bij Huidzorg Balans terecht gekomen. Ik had veel last van ontstekingen op met name de kaaklijn en overpigmentatie over mijn hals en gezicht. Lisa stelde microneedling als behandeling voor. Het is best pijnlijk maar het resultaat is prachtig. De ontstekingen zijn verdwenen en de pigmentatie is beduidend minder en dat al na 1 behandeling! Mijn huid is rustiger en glanst mooi door een goede doorbloeding. Met de prettige thuisproducten onderhoud ik mijn huid. In de herfst ga ik zeker nog een behandeling laten doen voor een optimaal resultaat.

  Elles van der Gaag Microneedling

Heb je nog een vraag over huidproblemen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

Voordat een behandeling bij Huidzorg Balans plaatsvindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

0