Wil jij een heerlijke opfrisser, als vervanging voor een peeling om in de zomer toch nog aan je huid te blijven werken? Kies dan voor onze Summer Glow HydroJelly Facial! De HydroJelly maskers zijn doordrenkt met elektrolyten, de sleutel tot een gezonde en stralende huid. Elektrolyten, zoals calcium, natrium, kalium en magnesium, zijn essentieel voor een goede vochtbalans en huidverbetering. Ze reguleren de pH-waarde, herstellen de huidbarrière en verbeteren de stofwisseling van de huidcellen. HydroJelly Masks sluiten perfect aan op de gezichtscontouren en vormen een occlusief laagje op de huid, waardoor alle werkzame stoffen diep in de huid kunnen doordringen. Het resultaat? Een diep gehydrateerde huid die straalt van gezondheid én deze maskers kunnen perfect in de zomer worden uitgevoerd☀️

In onze praktijk hebben we een aantal verschillende maskers:

– Illuminating Orange
Dit masker is inzetbaar bij zonschade, hyperpigmentatie, donkere verkleuringen en een vale teint. Daarnaast versterkt dit masker de huidbarrière. De belangrijkste ingrediënten zijn Sinaasappelschil extract (rijk aan vitamine C en antioxidanten). Ook bevat dit masker niacinamide (vitamine B3) en hyaluronzuur.

– Purifying Activated Charcoal
Dit masker is inzetbaar bij een gevoelige, vette of onzuivere huid; bij acne, ontstekingen, puistjes, mee-eters, een glimmende T-zone, scheerbuitjes en ingegroeide haartjes. Het kalmeert daarnaast ook irritaties, jeuk en ontgift de huid tot diep in de poriën. De belangrijkste ingrediënten zijn actieve houtskool (werkt absorberend), hyaluronzuur, tea tree olie en pepermuntolie.

– Hyaluronic Acid
Dit masker is inzetbaar bij ieder huidtype, maar met name voor een vochtarme, gevoelige of geïrriteerde huid. Het zorgt voor een optimale hydratatie, het verkoelt, kalmeert, stimuleert de celdeling en werkt daarnaast ook ontstekingsremmend. De belangrijkste ingrediënten zijn (zoals jullie misschien al raden ;-)) hyaluronzuur en aloë vera.

– Intensive Aftercare
Dit masker werkt ontstekingsremmend en voorkomt celbeschadiging door vrije radicalen. Het verzacht op natuurlijke wijze en helpt roodheid te verminderen. Het masker is geschikt voor gebruik na behandelingen zoals laserontharing, zuurpeeling of microneedling. Het verlicht nerveuze spanning, desinfecteert de huid en remt de bacteriën die de eerste infectie veroorzaken.

– Antioxidant Goji
Dit masker zit boordevol vitamines en antioxidanten, vitamine C, goji bessen en granaatappel die goed werken tegen pigment. Ook geeft het de vermoeide huid en collageenaanmaak in de huid een flinke boost.

Zo ziet jouw Summer Glow Hydrojelly behandeling eruit
1. We starten met een korte huidanalyse en aan de hand daarvan bepalen we welk masker we voor jouw huid gaan inzetten.
2. Daarna passen we een dubbele reiniging toe van de huid met de producten van
Image Skincare.
3. Als derde stap masseren we het Ageless Resurfacing masker van Image Skincare in de huid voor het verwijderen van dode huidcellen en een betere opname van werkstoffen uit het Hydrojelly Mask.
4. Daarna worden er tissues tussen de haarband gestopt om te voorkomen dat het masker in jouw haar blijft plakken ;-).
5. Het Hydrojelly masker wordt gemixt met water en zal over de huid heen worden aangebracht met een spatel. Het masker blijft 15 minuten op de huid tot we het masker in 1x kunnen verwijderen.
6. Als afsluiting zal er een serum aangebracht worden, een oogcrème, een lipverzorging én een dagcrème met SPF 30 van Image Skincare.

De Summer Glow HydroJelly behandeling duurt 45 minuten en is €69,50.

Zien we jou binnenkort in de praktijk om deze nieuwe behandeling uit te proberen?

0