Nieuw bij Huidzorg Balans: Evelab

Wil je een beter inzicht in wat er allemaal in jouw huid zich afspeelt? Dan kan je dat eigenlijk met het blote oog niet zien en is er een huidanalyse toestel nodig. Dit geeft je een objectief, eerlijk en meetbaar resultaat.
Vanaf nu gaan we dit toestel iedere dag inzetten om jullie huiden beter in beeld te brengen, hoe leuk is dat?

Wat is een huidanalyse toestel?

Een huidanalyse toestel, ook wel bekend als een huidanalyseapparaat of huidscanner, is een geavanceerd instrument dat wordt gebruikt om gedetailleerde informatie te verstrekken over de conditie en kenmerken van de huid. We kijken bijvoorbeeld naar zaken als hydratatie, rimpels, poriën, pigmentatie en roodheden. Deze gegevens stellen ons in staat om gepersonaliseerde adviezen en behandelingsplannen te ontwikkelen, waardoor we onze jullie nóg effectiever kunnen helpen bij het bereiken van een gezondere huid! Bovendien gebruiken we het huidanalyse toestel om de voortgang van behandelingen te volgen en aanpassingen te maken waar nodig.

Waarom de EveLab?

De EveLab is veel meer dan alleen een apparaat voor het nemen van foto’s. Het toestel is namelijk in staat om maar liefst 10 verschillende huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblemen te detecteren. Wat de EveLab onderscheidt, is het gebruik van drie camera’s in plaats van slechts één, zoals de meeste huidscanners. Deze drie camera’s werken samen om een gedetailleerd 3D panoramisch beeld van de huid te creëren, wat resulteert in een uiterst nauwkeurige beoordeling. We hebben bewust voor de EveLab gekozen omdat we streven naar de beste behandelingen voor jouw huid, en daarom is een grondige huidanalyse van essentieel belang.

Hoe gaat de EveLab te werk?

Er wordt een foto gemaakt met behulp van vijf verschillende soorten lichtstralen: Zonlicht, UV-licht, kruislings gepolariseerd licht, parallel gepolariseerd licht en wood’s licht.

Het maken van de foto is eigenlijk heel simpel. Je krijgt een haarband om en een handdoek, zodat er geen enkel licht van buitenaf binnenin het toestel kan komen. Dan ga je met je hoofd in het toestel en mag je je ogen sluiten. Binnen enkele seconden zullen er (volledig pijnloos ;-)), foto’s genomen worden.

Zodra de foto klaar is wordt de huidanalyse beschikbaar op onze Ipad, en zullen we alle resultaten met je gaan bespreken.

Ben jij nieuwsgierig geworden en heb je interesse?

Een huidanalyse voeren wij vanaf nu altijd uit wanneer je voor een intakegesprek van een huidverbeterende behandeling zoals grove poriën, pigment, acne, roodheid en rimpels komt. Omdat we werken met hoogwaardige apparatuur vragen we altijd 50 eurovoor het maken van een eerste huidanalyse (zowel voor nieuwe als bestaande cliënten).

Echter, krijg je van ons deze investering weer terug indien je voor minimaal 50 euro aan producten bij ons aanschaft. In dat geval is de huidanalyse dus gratis. Ben je nieuw? Plan dan een intake voor huidverbetering – grove poriën, pigment, acne, roodheid, rimpels etc + huidanalyse (45 minuten).
Ben je al bekend bij ons en wil je ook een huidanalyse laten maken? Koppel dan een losse huidanalyse aan jouw behandeling. Laat dit ook duidelijk weten bij het inplannen van jouw afspraak (i.v.m. tijd).

Wil je in het vervolg nog een huidanalyse om het resultaat van je behandeling in kaart te brengen, dan is deze gratis.

Heb je een huidanalyse gepland staan? Kom dan zonder make-up en zonder dagverzorging met SPF of losse SPF op het gezicht. Dit beïnvloed de foto’s negatief en geeft daardoor een vertekend beeld.

0