Endermologie behandeling (LPG CelluM6 Integral)

Goed nieuws! Vanaf 1 febrauri 2023 is er een nieuwe behandeling speciaal voor lipoedeem* in de praktijk. We zijn hier zelf super enthousiast over en vertellen je graag meer over onze nieuwe krachtpatser in strijd tegen lipoedeem!

De CelluM6 Integral van LPG is de meest geavanceerde lipoedeembehandeling. De behandeling is een Endermologie behandeling. Endermologie is een techniek waarmee de huid en het onderliggende weefsel wordt behandeld. Dit gebeurd door het optillen en afrollen van de huid. Hiermee masseren we het onderhuidse bindweefsel. Deze diepe massage is intensiever dan wanneer dit met de hand gebeurd. Echter voelt deze massagetechniek wel prettig aan op de huid. Tijdens deze behandeling worden niet alleen de voor- en achterzijde van de benen behandeld maar óók de onderbuik, onderrug en billen meegenomen.

Dit doet de CelluM6 Integral LPG voor jou:

  • Verbeteren bloedcirculatie en toevoer van zuurstof
  • Afvoer van afvalstoffen
  • Vorming van elastine- en collageenvezels
  • Intensieve weefseldrainage
  • Verdrijving van spanningen en vermoeidheidsklachten (restless legs)
  • Verbreken van bindweefsel schotjes (cellulite verminderen)
  • Verlichten van pijn

De huid zal soepeler, steviger, gladder en gezonder worden.

Behandelingen in kuurverband
Ons advies is om deze behandeling in een kuurvorm te ondergaan. Dit is als volgt: in het begin kom je 2x per week naar onze praktijk voor deze behandeling, gedurende 5 weken. Dit komt dus neer op (minimaal) 10 behandelingen. Dit is ook mogelijk wanneer je al voor (onderhouds)behandeling bij ons komt voor lipoedeem. Daarna kan de LPG celluM6 Integral worden ingezet voor onderhoudsbehandelingen – 1x per 4 weken. Hierbij bieden we je een op maat gemaakte behandeling met meer comfort en meer resultaat dan de LPG CelluM6 Keymodule die je van ons gewend bent.

Losse behandeling
Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse behandeling te boeken. Maar voor het beste resultaat raden we je aan om te starten met een kuur van 10 behandelingen. Je zult merken dat je na één behandeling al veel verandering merkt, echter is dit onvoldoende om écht het verschil te maken.

Kosten
Een Endermologie behandeling is een investering in je gezondheid. Het is niet mogelijk om alleen vanuit de reguliere vergoeding voor oedeemtherapie deze therapie te ondergaan. Daarom bieden we jou twee mogelijkheden.

Optie 1:
– We factureren de kosten van de therapie naar jouw zorgverzekeraar zoals gewoonlijk. Daarbovenop vragen we €25,- per keer (of €250,- voor een pakket), in totaal betaal je op deze manier €70,- gemiddeld voor je Endermologie behandeling (de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar). De extra kosten dien je direct te voldoen in de praktijk.

Optie 2:
– Je hebt geen vergoeding voor de oedeemtherapie en betaald het volledige bedrag, dit is €70,- per behandeling en dien je direct in de praktijk te voldoen. Een pakket van 10 behandelingen kost in dit geval €650,- (actieprijs).

Bij aanschaf van een pakket krijg je een bodysuit van LPG van ons cadeau! 

Wist je dat?

  • Je een speciaal pakje – een bodysuit –  van ons kado krijgt t.w.v. €27,50 (bij aanschaf van een kuur van 10 behandelingen) welke je tijdens elke behandeling draagt?
  • Deze behandeling ook erg fijn is als voor- en nabehandeling bij een liposuctie?

*Deze behandeling is alleen te boeken bij lipoedeem gerelateerde klachten, dus niet bij ‘alleen’ cellulite of met afslank doeleinde.

0