Na een lange tijd hebben we de stap gewaagd om een nieuw merk, met dus nieuwe skincare, aan ons assortiment toe te voegen. En niet zomaar een merk.. het is een bijzonder innovatief Spaans merk, welke de standaard voor huidverbetering binnen de huidtherapie de laatste jaren naar een hoger niveau heeft gebracht: Mesoestetic.

Zegt dit merk jou iets? De kans is groot van niet. Je vind de producten van Mesoestetic namelijk niet in de drogist of bij jouw favoriete parfumerie op de planken. Waarom niet hoor ik je nu denken? Omdat de producten ontzettend krachtige formules bevatten die niet zonder advies van een expert (lees: ons) verkocht mag worden. En terecht 😉

Mesoestetic maakt naast huidverbeterende producten, zoals reinigers, serums en maskers, ook bijzondere behandelingen om te ondergaan. Denk hierbij aan peelings, speclale oogbehandelingen en behandelingen voor de intieme zones. Deze zullen ook binnenkort beschikbaar komen voor jou.. maar nog heel even geduld.

Wees trouwens niet getreurd, Image Skincare, Meditopics en Jane Iredale: onze absolute topmerken, blijven gewoon in ons assortiment <3

Lees je hier mee over Mesoestetic? We maken je graag een beetje wegwijs in de filosofie, visie, producten en werking van deze bijzondere huidverbeterende producten die bedoelt zijn voor thuisgebruik.

Het verhaal achter mesoestetic

Mesoestetic, gevestigd in Barcelona, Spanje, heeft een indrukwekkende geschiedenis in de wereld van dermatologie en esthetische geneeskunde. Het merk werd opgericht in 1984 door Joan Carles Font en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde leider in huidverzorging. Met een diepgaande toewijding aan innovatie en onderzoek heeft Mesoestetic talloze professionals en klanten over de hele wereld weten te inspireren.

Visie en Filosofie

Mesoestetic streeft ernaar om de natuurlijke schoonheid van de huid te verbeteren door middel van geavanceerde en wetenschappelijk onderbouwde formules. De filosofie van het merk rust op drie pijlers: innovatie, effectiviteit en veiligheid. Mesoestetic gelooft in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke
behoeften van elke huid.

Ontdek het assortiment

Geavanceerde huidverzorging

Mesoestetic biedt een breed scala aan geavanceerde huidverzorgingsproducten, waaronder reinigers, serums en crèmes. De formules zijn ontwikkeld met krachtige ingrediënten om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals veroudering, pigmentatie en acne.

Professionele Peelings

Ervaar de voordelen van professionele peelings die de huid vernieuwen en verjongen. Mesoestetic’s peelings worden gebruikt door experts over de hele wereld en zijn ontworpen om op veilige wijze de textuur en uitstraling van de huid te verbeteren.

Zonbescherming

Bescherm je huid tegen schadelijke UV-stralen met Mesoestetic’s uitgebreide assortiment zonbeschermingsproducten. Deze producten bieden niet alleen bescherming maar bevatten ook actieve ingrediënten om de huid te voeden en te herstellen.

Benieuwd of Mesoestetic ook iets voor jou is?

Dat is een vraag die wij graag voor jou willen beantwoorden! Om hier achter te komen kunnen we het beste een huidanalyse maken met onze EveLab op de praktijk.

Een huidanalyse voeren wij vanaf nu altijd uit wanneer je voor een intakegesprek van een huidverbeterende behandeling zoals grove poriën, pigment, acne, roodheid en rimpels komt. Omdat we werken met hoogwaardige apparatuur vragen we altijd 50 euro voor het maken van een eerste huidanalyse (zowel voor nieuwe als bestaande cliënten).

Echter, krijg je van ons deze investering weer terug indien je voor minimaal 50 euro aan producten bij ons aanschaft. In dat geval is de huidanalyse dus gratis.

Ben je nieuw? Plan dan een intake voor huidverbetering – grove poriën, pigment, acne, roodheid, rimpels etc + huidanalyse (45 minuten).

Ben je al bekend bij ons en wil je ook een huidanalyse laten maken? Laat dit wel duidelijk weten bij het inplannen van jouw afspraak (i.v.m. extra tijd). Koppel hem bijvoorbeeld aan jouw volgende behandeling.

Wil je in het vervolg nog een huidanalyse om het resultaat van je behandeling in kaart te brengen, dan is deze gratis.

Heb je een huidanalyse gepland staan? Kom dan zonder make-up en zonder dagverzorging met SPF of losse SPF op het gezicht. Dit beïnvloed de foto’s negatief en geeft daardoor een vertekend beeld.

Producten in de spotlight:

0