Zomerpeeling behandeling bij Huidzorg Balans

Geef je huid een zomerse boost, want ook tijdens de zomer kan je bij ons langskomen voor een peeling! In de maand augustus zetten wij deze mooie behandeling even in het… jawel, zonnetje.

#wistjedat peelings ook in warme, zonnige landen wereldwijd het gehele jaar door worden uitgevoerd? 

Waarbij helpt de zomerpeeling precies?

In de zomer stel je je huid bloot aan meer zon dan gemiddeld. En om je tegen de straling te beschermen, heeft je huid een natuurlijk afweermechanisme. De bovenste huidlaag verdikt, en pigmentcellen worden geactiveerd om pigment aan te maken. Dit proces kan zorgen voor meer verstopte poriën, pigmentvlekken, huidveroudering en een grauwige tint. Verder kan het ook nog je acne klachten verergeren, and nobody likes that.

Is een zomerpeeling iets voor mij?

Kan je jezelf herkennen in de bovenstaande omschrijving? Dan kan een zomerpeeling je huidje zeker weer lekker laten stralen!

  • Helpt tegen acne / verstopte poriën
  • Geeft je huid je summer glow terug
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Verlicht pigmentvlekken

Hoeveel kost een zomerpeeling?

Een zomerpeeling kost €60,00 voor een sessie van 45 minuten. Hoe de huidtherapeut te werk gaat zie je in de onderstaande video, en je kunt je verder inlezen op onze pagina van de peeling behandeling.

 

Wil je direct een afspraak maken voor een zomerpeeling?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail,  telefoon of ons contactformulier.

0