Hallo nieuwe, favoriete huidverbeteraar. Hallo IMAGE Skincare!

Herken je dat… de verveling in je huidverzorging slaat toe! Je bent eigenlijk heel tevreden met wat je op je huid smeert, maar toch mis je iets. Je raakt een beetje uitgekeken op je reiniger en crème. Niet omdat ‘ie niet meer werkt, maar omdat het zo standaard is, een beetje #boring. Dit gevoel hadden wij nou ook!

Tijd voor een nieuwe lijn huidverzorgingsproducten

Na drie jaar met heel veel liefde en passie met het merk Lira Clinical te hebben gewerkt, en niet te vergeten hier fantastische resultaten mee te hebben behaald… is het nu tijd voor een nieuw top merk op het gebied van huidverbetering: IMAGE Skincare!

Dus zeggen wij: hallo IMAGE, welkom in de Huidzorg Balans familie. In deze familie zitten alleen producten die je huid echt actief verbeteren, geen troep bevatten en vooral dus heel lief en goed zijn voor je huid.

Image Skincare

IMAGE Skincare is gestart 2003 in Amerika, maar is nu in al in meer dan 60 landen wereldwijd te koop. Samen met haar man, plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen. We like it!

De oprichtster (en huidtherapeut) Janna Ronert kampte indertijd zelf met een huidprobleem, rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit zo eenvoudig en effectief mogelijk moet kunnen bereiken.

IMAGE voor peelings en thuisproducten

Naast nieuwe producten voor thuis, zoals reinigers, serums en crèmes, gaan wij IMAGE ook inzetten voor onze peelingbehandelingen. Deze combinatie, van zowel thuis als in de praktijk aan de slag, geeft echt fantastische resultaten. Niet alleen wij zijn fan, maar inmiddels ook vele bekende Nederlanders zoals Victoria Koblenko.

IMAGE uitproberen en/of aanschaffen?

Ben je net als ons ook opzoek naar nieuwe producten voor in jouw badkamerkastje? Of gewoon opzoek naar top kwaliteit, werkzame producten? En wil je meer weten over IMAGE? Neem dan contact met ons op. Tijdens een 30 minuten durend adviesconsult, geheel gratis, kunnen we jouw perfecte IMAGE dieet (producten voor thuis) en behandelplan opstellen.

Veel liefs,
Huidtherapeuten Lisa & Lotte

PS: binnenkort in onze blog vertellen wij meer over het IMAGE dieet en waarom dit dieet wel werkzaam is! 😉

 

Meer weten over IMAGE Skincare?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail,  telefoon of ons contactformulier.

0