Gratis Zomer Inloopspreekuur bij de Huidtherapeut

Heb je last een klein huidprobleempje? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf zaterdag 27 juli t/m zaterdag 31 augustus 2019 is er op iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 15.00 een gratis zomer inloopspreekuur bij Huidzorg Balans. Kom jij ook?

Wat kan ik precies verwachten tijdens het inloopspreekuur bij de huidtherapeut?

Vergelijk het met een kort bezoek aan de huisarts. Tijdens een kort consult (5 à 10 minuten) voorziet de huidtherapeut je van advies rondom jouw vraag.

Voor welke vragen kan ik terecht?

Je kan terecht voor vragen over o.a.:

  • Kleine huidprobleempjes/klachten zoals oedeem, acne, huidplekjes
  • Huidbehandelingen bij Huidzorg Balans
  • Huidverzorgingsproducten/thuisproducten. Welke producten passen bij mijn huid, en hoe kan ik deze het beste verzorgen?

Moet ik betalen voor het consult tijdens het inloopspreekuur?

Nee. Het korte consult tijdens het inloopspreekuur is volledig vrijblijvend.

Hoe maak ik een afspraak voor het consult?

Je hoeft geen afspraak te maken voor het inloopspreekuur. Bezoek onze praktijk tijdens de genoemde data en tijd. Het adres van onze huidpraktijk vind je hier.

Maak je huid bespreekbaar! Bezoek de huidtherapeut

Wij zijn er niet alleen om klachten ten gevolge van huidaandoeningen op te lossen. Onze huidtherapeuten richten zich ook op het voorkomen van (mogelijke) huidproblemen. Preventie is beter dan genezen, en daarom bieden wij een huidconsult vrijblijvend aan. Wij willen je namelijk een stukje extra screening aanbieden, om meer bewustwording rondom de huid te creëren.

 

Heb je nog een vraag over het zomer inloopspreekuur?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail,  telefoon of ons contactformulier.

0
Maandaanbieding Laserontharing Bikinilijn en Oksels Zomer 2019