Lieve Lezer,

Helaas kun je voorlopig nog even niet naar onze praktijk komen voor een microneedlingbehandeling. Wij als huidtherapeuten die met veel liefde en passie behandelingen geven balen daar flink van.

Gelukkig zijn er ook veel behandelingen die je zelf kunt doen om je huid (naast goede huidverzorgingsproducten) verder te blijven verbeteren. Lekker thuis voor de spiegel of op de bank. Laten we aan de slag gaan om je huid in topconditie te houden!

Ontmoet: de Home Dermaroller

Deze Home Dermaroller is een originele roller, lees; geen namaak of slechte kwaliteit. Dit is de beste roller die er is en verzekert je van optimale resultaten. De naaldjes zijn gemaakt van Zweeds ijsgekoeld en gehard staal en zijn medisch goedgekeurd (ISO 13485).

Het gebruik van de roller geeft zichtbare resultaten bij:

  • verouderde en zonbeschadigde huid
  • fijne lijntjes in het gezicht, hals of decolleté
  • grove poriën
  • acne
  • hyperpigmentatie
  • kleine littekens

Net als bij een microneedlingbehandeling zet de dermaroller je huid van binnenuit flink aan het werk. Hij stimuleert de huid zichzelf te herstellen door aanmaak van nieuw collageen en elastine. Doordat je allemaal kleine gaatjes maakt in je huid, worden producten die je daarna aanbrengt tot wel 200 keer beter opgenomen. Hierdoor werken jouw huidproducten, bijvoorbeeld van IMAGE Skincare, nog beter dan ze nu doen zonder thuis te rollen.

En het gevoel wat je van het rollen krijgt…

De roller bevat 162 ultrafijne naaldjes van 0,15 tot 0,20mm lang. Hierdoor bereiken de naaldjes de volledige opperhuid (epidermis). Deze lengte is genoeg om de huid pijnloos aan het werk te zetten. Wel zul je een kietelend, licht prikkelend gevoel ervaren. Dit is anders vergeleken met een behandeling bij ons in de praktijk. Met microneedling gaan de naaldjes dieper: 0,5 tot 2,0 mm. Dit verklaart waarom deze behandeling wat gevoeliger is. 😉

Let wel: doordat je met de dermaroller minder diep gaat t.o.v. microneedling, betekent dit niet dat het niks doet voor je huid! Integendeel, als je 1 keer per week je huid zorgvuldig rolt, stimuleert het ook de aanmaak van collageen en is het een super effectieve onderhoudsbeurt. Na 6-8 weken zul je zien dat je ook met deze roller bijvoorbeeld grove poriën flink kunt verminderen.

Hoe begin ik met de dermaroller?

De Home Dermaroller kun je dus 1 keer per week thuis inzetten. Maak je huid voor gebruik goed schoon, het liefst met een milde reiniger. Kies de juiste tussenstof om ‘in te rollen’, want niet alle serums en ingrediënten zijn geschikt. Wij werken graag met de Lipopeptide Collageen Booster van Dermaroller. Een hyaluronserum (zoals die van Meditopics) kan bijvoorbeeld ook! En last but not least kan je er ook voor kiezen droog te rollen.

Hoe werkt het?

Het is super simpel! Rol 5 tot 8 keer dezelfde baan heen en weer: zowel horizontaal, als verticaal, als diagonaal. Check het filmpje die huidtherapeut Lisa speciaal voor jullie heeft opgenomen ter ondersteuning. Ook zit er bij elke Dermaroller een duidelijke beschrijving.

 

Na afloop voel je écht dat je je huid hebt behandeld – door jou, als super-therapeut! Je huid vraagt dan ook om wat extra voeding, gebruik bijvoorbeeld een masker en/of hyaluronzuur ampul. Breng vervolgens ook wat dag- of nachtverzorging aan, en vergeet je SPF niet! Pas wel extra goed op met wat je smeert, aangezien alles wat je aanbrengt extra goed wordt opgenomen. Blijf weg van ingrediënten zoals parfums, parabenen of andere troep in (goedkope) huidverzorging. Oh ja, deel je roller trouwens niet met je lieve zus, dochter of vriendin… maar hou ‘m echt voor jezelf i.v.m. hygiëne.

Je kunt de roller ongeveer een jaar gebruiken

Lang hè? Daarna worden de naaldjes bot, en kun je ‘m beter vervangen. Pas ook op dat je je roller niet laat vallen, want dat vindt ‘ie niet zo leuk! De kans op weerhaakjes aan de naaldjes is dan groot, en dan kun je de roller niet meer gebruiken.

Als kers op de taart hebben we speciaal voor jullie 2 te gekke acties samengesteld met de leverancier van de Home Dermaroller

Basis set

1x Home Dermaroller + gratis Roller Cleaner nu voor €69,95

Professional Set

1x Home Dermaroller 1x Roller Cleaner 1x Lipopeptide Collageen Booster (serum om te needlen) 1x Vliesmasker 1x Hyaluronzuur Ampul 1x Haarband 1x Toilettasje nu voor €99,95

 

We zijn super enthousiast over deze roller!

Wij hopen dat jullie dat ook zijn! Vragen? Mail of bel ons, en we nemen graag de tijd om je op weg te helpen.

Veel liefs van de huidtherapeuten van Huidzorg Balans

Heb je nog een vraag of wil je de Home Dermaroller direct bestellen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

0
Je huid thuis verzorgen