Huidproblemen

Ben je op zoek naar de oplossing voor je huidproblemen? Samen met onze huidtherapeuten brengen wij jouw huid weer in balans.

Huidtherapie helpt tegen huidproblemen

Heb je last van vochtophopingen? Een pijnlijk en zeurend gevoel in je armen of benen? Vetophoping bij de heupen, boven- en onderbenen en wellicht ook de armen? Pijn, jeuk, vocht of een trekkerig gevoel na een oncologische behandeling? Een verdikt, verkleurd of storend litteken? Is het hoog tijd om weer iets aan je huid te laten doen? Ben je klaar met alle rimpels, pigmentvlekken en grove poriën? Of wil je eindelijk eens af van die hardnekkige acne of haren in het gezicht of op het lichaam waar je je al zo lang aan stoort? Last van steeds terugkomende donkere of verdikte (goedaardige)plekjes op je huid zoals pigmentvlekken of steelwratjes? Samen met onze huidtherapeuten brengen we jouw huid weer in balans. Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar.

 • Sinds een half jaar ben ik onder behandeling bij Huidzorg Balans voor mijn lipoedeem. In korte tijd zijn door de professionele en intensieve behandelingen van mijn therapeute Lisa mijn lipoedeem en daaraan gerelateerde pijnklachten enorm teruggebracht. Ook is de zichtbare aanwezigheid van vocht- en vetophoping in (met name) mijn benen substantieel afgenomen. Ik beveel iedereen deze praktijk dan ook van harte aan!

  Linda Lipoedeem
 • Ik kom sinds een aantal maanden bij Lisa voor mijn gezicht. Ik heb sinds mijn pubertijd last van acne, en nu ik 21 ben wil ik er wel eindelijk eens vanaf. Ik heb nu al een aantal peelings bij Lisa gehad en ik merk echt veel verschil. Ik heb minder mee-eters en ontstoken bultjes en ik kijk ernaar uit om nog minder bultjes te hebben op mijn huid. Heerlijk om in de spiegel te kijken en te beseffen dat mijn huid eindelijk 'normaal' wordt, want ik ben wel altijd onzeker geweest door mijn huid.

  Melanie Acnetherapie
 • Ik ben bij Huidzorg Balans onder behandeling gekomen vanwege een wond op mijn enkel. Lisa heeft de wond vakkundig verzorgd en mij geleerd hoe ik zelf mijn been kan masseren. Binnen enkele dagen was de wond al gesloten! Om de doorbloeding verder te bevorderen hebben we gekozen om steunkousen aan te meten. Deze werden nog dezelfde week geleverd. Dit was erg prettig omdat ik ze nu direct kon dragen tijdens mijn werk. Na een paar dagen ben ik terug gegaan voor een controle en is er meteen een tweede paar besteld (welke ik thuis geleverd kreeg). Al met al enorm tevreden!

  Menno van der Lans Steunkousen Aanmeten
 • Ik ben erg blij met de resultaten van mijn gezichtsbehandelingen tegen acne bij Huidzorg Balans. De huidtherapeuten zijn vriendelijk, luisteren naar je verhaal en stellen je gerust bij eventuele onzekerheden over de behandelingen. In de praktijk hangt een relaxte sfeer en het ziet er netjes en verzorgd uit.

  Laura Acnetherapie
 • Iedereen die last heeft van een gevoelige huid (en ontstekingen) na het ontharen: een bezoek aan deze praktijk voor een laserbehandeling is zeker een aanrader! De behandeling is erg effectief en voordat je het weet zijn die vervelende ontstekingen en ingegroeide haartjes verleden tijd.

  Anne Sunderman Laserontharing
 • Een hele frisse praktijk met deskundige huidtherapeuten! Er werd veel aandacht besteed aan factoren die mijn acne mogelijk verergeren. Dankzij de acnebehandelingen, peelings en het thuisadvies is mijn huid helemaal opgeknapt. Super tevreden met mijn huid, de service en deskundigheid van huidzorg balans!

  Charlotte Acnetherapie & Peelings
 • Ik heb goeie ervaringen! Mijn huid is een stuk rustiger en me acne is een stuk minder geworden. Je wordt goed geholpen!

  Laurien Acnetherapie
 • Ik heb altijd al last gehad van een erg droge huid in mijn gezicht; en besloot ik een aantal peelings te doen bij deze huidpraktijk. Ondertussen zijn mijn klachten na slechts 3 peelings al een héél stuk minder, en helpen de huidproducten die ik op aanraden van de betreffende huidtherapeut heb gekocht ook erg mee.

  Anne Sunderman Peelings
 • Ik ben super blij dat ik via mijn zusje hier terecht bent gekomen. Ze luisteren goed naar je wensen en zijn altijd bereikbaar via de app of telefonisch. Ik ben ook super blij met haar behandeling, producten en ze is ook betaalbaar. Je bent geen nummer voor haar, ze neemt de tijd en doet het alles met liefde. Ik zou iedereen haar aanraden!

  Ghita Ervaring
 • Lisa legt niet alleen voor maar ook tijdens de behandeling alles rustig en zorgvuldig uit. Dat laatste vind ik vooral heel prettig. Ze maakt tijd om al je vragen te beantwoorden. Zowel de wachtkamer als de behandelkamer zijn ruim, licht en ontspannend.

  Claudia de Jonge Ervaring
 • Bij Lisa een laser behandeling ondergaan. Waarbij ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Dit viel mij allemaal 100% mee. Nu denk ik waarom heb ik dit niet zoveel eerder gedaan. Eindelijk gladde oksels! Ondanks ik nog niet uitbehandeld ben hebben we al plannen gemaakt om meer aan te pakken. Mooie salon en super klantvriendelijk waarbij je je helemaal op je gemak voelt. 5 sterren zeker verdiend.

  Emmeliene Vosters Laserontharing
 • Ik ben heel blij dat ik voor mijn lipoedeembehanding bij Lisa ben gekomen. Na 3 maanden was er een zichtbaar resultaat en ook de pijn bij de heupen en in de benen was een stuk minder. Nu zijn we weer 2 maanden verder en het gaat nog steeds heel goed. Nog steeds is er verbetering. Lisa is heel professioneel en legt alles duidelijk uit. Geeft goede adviezen. Is een enthousiaste en bekwame therapeut die betrokken is op mensen. Je bent een topper.

  Dicky Rietveld Oedeemtherapie
 • Heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Lisa. Een goede en duidelijke uitleg met wat ze gaat doen en wat ze gebruikt mijn behandeling is nu een maand geleden en mijn gezicht ziet en voelt nog steeds goed. Ook de producten die ze gebruikt zijn heel fijn en werken echt heel goed voor mijn huid alleen vind ik het jammer dat ze zo duur zijn.

  Conny Ravensberg de Roos Gezichtsbehandeling
 • Na veel omzwervingen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Huidzorg Balans. Ik heb nog nooit zoveel persoonlijke aandacht gehad als bij Huidzorg Balans. Lisa is een gedreven vakvrouw die haar ziel en zaligheid in haar praktijk steekt. Eindelijk heb ik nu de juiste steunkousen wat mijn kwaliteit van leven sterk heeft verbeterd. Dankjewel Lisa, je bent een topper.

  Nico Hop Aanmeten Steunkousen
 • Bij Huidzorg Balans wordt je ontzettend goed geholpen. Het is een mooie, schone praktijk waar je je direct heel welkom voelt. Lisa legt alles erg goed uit, neemt de tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Na 2 laserbehandelingen zie ik al ontzettend veel resultaat. Bovendien gebruikt Lisa een laser waarbij de ontharing erg snel gaat en zo goed als pijnloos is. Kortom, echt een aanrader!

  Tamara Pijnaker Laserontharing
 • Bij Huidzorg balans onder behandeling voor oedeem in de benen, Lisa geeft goed advies, en Lisa geeft haar behandelingen veel aandacht en als patiënt krijg je voldoende uitleg,

  Jannie de Roos van Baarle Oedeemtherapie

Huidproblemen

Klik hier voor het volledige overzicht van onze tarieven en vergoedingen voor onze huid- en oedeemtherapie behandelingen.

Acne / puistjes

Verouderde huid

Droge huid

Roodheid

Goedaardige huidtumoren

 • Steelwratjes
 • Gerstekorrels
 • Ouderdomswratten
 • Xantelasma
 • Dermatosis papulosa nigra

Heb je nog een vraag over huidproblemen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

Voordat een behandeling bij Huidzorg Balans plaatsvindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

E-mail ons

Heb je een directe vraag? Stuur ons een e-mail, en dan komen onze huidtherapeuten zo snel mogelijk op je terug.