Summer Deal IMAGE Skincare nu €89,50 i.p.v. €121,50

Goed voorbereid de zomer in? Kies voor huidproducten die je huid beschermen én verzorgen met de IMAGE Summer Deal! De IMAGE Prevention+ bevat ingrediënten die je huid verzorgen en tegelijkertijd beschermen tegen de zon. Daarnaast kan je je huid een extra boost geven met de verkoelende en kalmerende Ormedic Balancing Gel Masker. Perfect voor na een zonnige dag aan het strand door de extra hydraterende werking. Daarnaast ontvang je bij de set een gratis IMAGE Skincare Hamamdoek gemaakt van 100% katoen t.w.v.
€25! De finishing touch om de zomer lekker stylish in te gaan.

Wat zit in het IMAGE Summer pakketje?

  • IMAGE Skincare Prevention+ naar keuze (met HEV-filter)
  • Ormedic Balancing Gel Masker
  • GRATIS IMAGE Skincare Hamamdoek t.w.v. €25

1. Prevention+

De Prevention+ bevat ingrediënten die je huid verzorgen en tegelijkertijd beschermen tegen de zon. En het mooie van deze dagcreme met zonnebrand is: hij bevat een speciaal filter, het Digital aging defense complex. Dit heeft wat uitleg nodig…

Wist je dat er naast UV-A en UV-B ook blauwe licht bestaat? Dit is afkomstig van de zon, maar komt ook uit je smartphone, laptop en tablet. Dit blauwe licht, ook wel HEV licht of High Energy Visible light, is dus licht met een hoge dosis energie. Door blauw licht verbranden we niet, maar het veroorzaakt oxidatieve stress, huidveroudering en afbraak van het DNA in de huid. Ook dringt blauw licht dieper door dan UV-A. Blauw licht reguleert ons dag en nachtritme. Een klein beetje is niet slecht, maar als je je huid blootstelt aan grote hoeveelheden van de zon of een scherm, kan dit je huid beschadigen. Sommige dermatologen denken dat blauw licht de huidbarrière langzaam verzwakt, schade door UV-straling versnelt en het genezingsproces onderdrukt. Dit zet ook een proces in gang waarbij er een enzyme geactiveerd wordt dat collageen en elastine afbreekt. Hierdoor lijk je ouder dan je bent. En pas op: er ontwikkelen zich geen direct zichtbare rode plekken of zwellingen, zoals bij uv-stralen. Waardoor je niet in de gaten hebt dat er iets gebeurt. Extra tricky dus…

Maar er is ook goed nieuws: er is bij blauw licht nog geen link gelegd met huidkanker, zoals bij uv-straling wel het geval is.

2. Ormedic Balancing Gel Masker

Het Ormedic Balancing Gel Masque is de redder in (vocht)nood! Dit kalmerende en verkoelende gel-masker helpt je huid te herstellen van de dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uitdroging of een teveel aan zon. En dat binnen slechts vijf minuten! Perfect voor na een zonnige dag aan het strand door de extra verkoelende, kalmerende en hydraterende werking.

Troost je huid Je huid absorbeert direct de kalmerende eigenschappen van dit gelmasker, verrijkt met de extracten van planten die zelfs in de meest barre weersomstandigheden weten te overleven. Van nature veerkrachtig mondo gras ondersteunt de integriteit en barrièrefunctie van de huid. Cactusvijg helpt de effecten van stress te verzachten, brengt de huid in een optimale balans en zorgt voor hydratatie.

Plant power Ieder ORMEDIC product bevat daarnaast het compleet plantaardige ORMEDIC-complex. Dit bestaat uit met mineralen verrijkt druivenwater, aloë vera om de huid te kalmeren en een speciaal samengestelde mix van plantenextracten om de optimale huidneutrale pH-balans te herstellen en behouden. Voor extra plant power dus!

BEWAARTIP Bewaar in de koelkast voor een extra verkoelend effect. Ideaal om te gebruiken na zonverbranding.

3. GRATIS IMAGE Skincare Hamamdoek gemaakt van 100% katoen t.w.v. €25

De finishing touch om de zomer lekker stylish in te gaan.

 

Direct bestellen?

Druk op de onderstaande knop en stuur ons een e-mail met je bestelling.

0