Gezocht: de allerleukste nieuwe collega die helemaal past bij het jonge team van Huidzorg Balans

Aangeboden: een uitdagende baan in een snel groeiende huid- en oedeemtherapie praktijk in het leukste dorp van de randstad; Pijnacker.

Ben jij net afgestudeerd, of al even werkzaam in ons mooie beroep, en toe aan een nieuwe werkomgeving? Kom dan per direct ons kleinschalige team versterken!

Wie zijn wij?

Huidzorg Balans is sinds 5 jaar een begrip in de omgeving. Ons team bestaat op dit moment uit drie huidtherapeuten. Al een geruime tijd groeit de vraag naar ons diverse aanbod aan huidbehandelingen. Net zoals het vak huidtherapie groeit, inclusief behandelingen en behandelmogelijkheden, zo groeit de praktijk ook. Ontzettend gaaf!

Onze praktijk richt zich op Huidzorg in de breedste zin van het woord, inclusief oedeemtherapie. Onze dagen zijn gevuld met patiënten van alle Ieeftijdscategorieen. Ook komt bijvoorbeeld acnetherapie, ontharings- en vaatlaser, Neogen Plasma en camouflagetherapie veel voorbij op een dag.

De praktijk kenmerkt zich door de lichte, frisse uitstraling en geeft een fijn gevoel; waar je even tot rust (in balans) kan komen. Een warm welkom is bij ons erg belangrijk.

Wie zoeken wij?

Per direct zijn we opzoek naar een huidtherapeut die voelt als een toegevoegde waarde voor zowel het team als de patiënten. Je past binnen het open en vriendelijke karakter van de praktijk en hebt passie voor het vak, wat je uitstraalt naar degene om je heen. Je streeft naar kwaliteit en vind het belangrijk om jezelf (en anderen) te scholen. Ook zoeken we iemand die affiniteit heeft met de behandelingen en merken die we aanbieden. Qua merken werken we naast Image Skincare voornamelijk clean beauty brands zoals Jane Iredale en Eco by Sonya. Daarnaast is het belangrijk dat je lid bent van de NVH en een KP-registratie hebt.

Wat wij jou bieden

  • Uren in overleg, naar wens in te vullen
  • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een leuk team in een groeiende praktijk
  • Een prettige en open werksfeer waar je jezelf kunt en mag zijn
  • Inspirerende en gezellige collega’s
  • Een marktconform salaris
  • Personeelskorting
  • Bonussysteem
  • Vergoeding voor nascholingen
  • Vergoeding NVH lidmaatschap
  • Reiskostenvergoeding

Ben je enthousiast geworden? Neem contact op

Stuur ons een email met daarin je sollicitatiebrief en cv (met een foto van jezelf) aan lisa@huidzorgbalans.nl ter attentie van Lisa van Luijk.

Voor meer informatie over de functie of vacature kun je mailen naar het bovenstaande emailadres

0