Steunkousen: verbergen of laten zien? 3 dresscode tips voor de feestdagen

Steunkousen… niet iedereen is er fan van. Wel is het extra belangrijk om steunkousen te blijven dragen om het oedeem zo stabiel mogelijk te houden. En als je je dan chique wilt aankleden tijdens de feestdagen, maakt dit het niet altijd even makkelijk.

Om je een handje te helpen, hebben we 3 dresscode tips voor steunkousen op een rijtje gezet. Niet om je steunkousen te verbergen, maar juist om je steunkous(en) op een feestelijke manier bij je fantastische kerstoutfit te laten passen! 💃🏻

Tip 1: arm- of beensieraden combineren met steunkousen

Er zijn mooie arm of been sieraden beschikbaar die je over de steunkousen heen kunt dragen voor een feestelijke touch. Zoek via Google op ‘arm sieraad’ of ‘been sieraad’ en je komt veel verschillende soorten tegen.

Tip 2: match de kleur van je steunkousen met je outfit

Pas de kleuren van je kerstoutfit aan op de kleur van je steunkous. Op deze manier lijkt het net alsof de steunkous er helemaal bij hoort. Ga bijvoorbeeld voor een volledig eenkleurige outfit, of geef je kerstoutfit wat extra accessoires in de kleur van je steunkous.

Tip 3: voeg glitter toe aan je steunkous(en)

Koop een zwarte, licht-doorzichtige (dernier 20) glitterpanty en draag deze over je steunkous heen. Bij de armkous is dit wat lastiger maar niet onmogelijk: je moet de panty misschien een beetje bijknippen zodat je deze mooi over je kous heen kunt trekken.

Ready-set-go!

Hopelijk helpen deze tips jou feestelijk door de komende kerstdagen en het nieuwe jaar heen. We wensen je een hele fijne tijd samen met familie en vrienden.

Lieve groeten,
Lisa, Kristel en Isla

Meer weten over steunkousen? Vraag het onze huidtherapeuten!

Neem contact op via telefoon (WhatsApp) of stuur ons een e-mail.

0