NeoGen Plasmabehandeling bij Lisa’s moeder

In mei in dit jaar heb ik mijn moeder Jolanda als een van de eersten in onze praktijk mogen behandelen met de Neogen Plasma. Ze dacht er al een tijdje over om een ooglidcorrectie te ondergaan, maar zag hier toch vanaf. Toen ik haar vertelde over het effect van plasma op hangende oogleden en verslapte huid was ze om! Ook zou de plasma gaan helpen bij een andere storende huidklacht, namelijk pigmentvlekken ten gevolge van zonschade. Inmiddels hebben er 2 behandelingen plaatsgevonden, een in mei en een begin november (vanwege de zomerperiode en geplande vakanties besloten we wat langer tussen de behandelingen te laten).

De 5 grootste verschillen tot nu toe:

♡ minder vermoeide ogen en verbetert zicht
♡ minder hangende oogleden, open blik
♡ minder pigmentvlekken over het gehele gezicht
♡ strakkere huid (minder fijne lijntjes)
♡ zeer goede productopname van stoffen (weinig creme nodig)

Verschil in huidreactie

Wat ook leuk is, de huidreactie van mijn moeder was totaal verschillend na afloop. Na de eerste behandeling ontstond er gedurende de 1e week veel schilfers, een strak gevoel rond de ogen (schaafwond gevoel) en verergerde het pigment. Dit zijn allen normale reacties en van tijdelijke aard. De reactie na 2e behandeling, met dezelfde instelling, was echter totaal anders: weinig schilfers, er was geen extra pigment omhoog gekomen en een licht trekkerig gevoel bij de ogen.

Waarom was er een verschil?

De eerste plasma behandeling heeft de huid fors aan het werk gezet. Collageen is gedurende de 6 tussenliggende maanden flink gestimuleerd, evenals de elastine-aanmaak. Dit maakt de huid sterker en weerbaarder. Ook heeft de eerste behandeling al veel pigmentschade opgeruimd, waardoor ook deze weinig reactie meer heeft gegeven.

Before and after

Wat vind je van het tot nu toe behaalde resultaat? Begin december vindt de 3e behandeling plaats.

Actie voor de NeoGen Plasmabehandeling

Ontvang 3 behandelingen – lage energie – net als Jolanda voor €999 euro i.p.v. €1125. Deze actie is nog beperkt geldig, dus wacht niet te lang met het maken van je afspraak.

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op via telefoon (WhatsApp) of stuur ons een e-mail.

0