Nieuw nieuw nieuw!

Al sinds de opening van mijn praktijk in oktober ben ik op zoek naar een fijn en betaalbaar merk om plekjes en vlekjes mee te camoufleren. Want ook camouflage behoort tot mijn expertise als huidtherapeut. Alleen voldeed geen enkel camouflageproduct echt aan mijn (hoge!) verwachtingen. Allemaal lastig aan te brengen of slecht smeerbaar. Totdat ik in aanraking kwam met de minerale make-up van Jane Iredale. En nu ben ik verliefd! En niet alleen op de camouflageproducten, maar ook op de rest van de mega fijne make-up lijn!

Huidvriendelijke make-up op basis van mineralen

De make-up van Jane Iredale is op basis van mineralen. Nu zul je vast denken, wat zijn dit eigelijk voor stofjes? Mineralen zijn stoffen uit de natuur. Puur natuur betekent een kleine kans op huidirritaties en allergieën en daarnaast kom je niet in aanraking met hormoonverstorende stoffen. Deze make-up bevat o.a. geen talk (wat de huid zeer uitdroogt), petroleum, parfum of synthetische conserveringsmiddelen. Maar in plaats daarvan een cocktail aan onder andere fruitextracten, zink en titanium (natuurlijke zonnebeschermers), jojoba-olie, karitéboter, mica, algen, munt en alles waar onze huidjes heel blij van worden!

Huidtherapeut Lisa van Luijk bij haar assortiment minerale makeup

Multifunctionele make-up, wie wilt dat nou niet?

Alle producten zijn daarnaast multi functioneel. Zo zijn de minerale foundations 4 in 1 producten; foundation, concealer, zonbescherming en huidverzorging. En bevatten bijna alle camouflageproducten een SPF 20 of 25 (met UVA en UVB filter). De dekking van de camouflage is trouwens enorm goed. Dus zeg maar dag tegen pukkeltjes of pigmentvlekjes na het aanbrengen van deze make-up!

Daardoor is deze make-up ook juist een goede keuze voor dames met een gevoelige (rosacea) huid, een (vette) acne huid of een verouderde (droge of zonbeschadigde) huid.

Jane Iredale Minerale make-up: beschikbaar bij Huidzorg Balans vanaf 1 juli 2017!

Ben jij klaar om net zo enthousiast over deze make-up en camouflage te worden als ik? Dan heb ik goed nieuws, want per 1 juli is de gehele make-up lijn verkrijgbaar bij Huidzorg Balans! Kom eens langs voor een make-up sessie (30 minuten incl. basis make-up en make-up advies) of meld je aan voor een van onze workshops (2,5 uur, max. 8 personen per workshop) samen met bijvoorbeeld je moeder, zus of vriendinnen!

Meer info? Bel of mail ons en wij vertellen je alles over de minerale make-up.

0
Huidtherapeut Lisa van Luijk met een steunkous om haar arm