Review

Deel je ervaring over Huidzorg Balans, schrijf een review

Hoe heb je je behandeling bij ons ervaren?

Wij horen graag meer verhalen en ervaringen over hoe jullie de behandelingen bij ons ervaren. Op deze manier kunnen wij onze zorgverlening blijven verbeteren, en goede kwalitatieve zorg aanbieden.

Deze mensen waren je voor

  • Sinds een half jaar ben ik onder behandeling bij Huidzorg Balans voor mijn lipoedeem. In korte tijd zijn door de professionele en intensieve behandelingen van mijn therapeute Lisa mijn lipoedeem en daaraan gerelateerde pijnklachten enorm teruggebracht. Ook is de zichtbare aanwezigheid van vocht- en vetophoping in (met name) mijn benen substantieel afgenomen. Ik beveel iedereen deze praktijk dan ook van harte aan!

    Linda Lipoedeem
  • Ik kom sinds een aantal maanden bij Lisa voor mijn gezicht. Ik heb sinds mijn pubertijd last van acne, en nu ik 21 ben wil ik er wel eindelijk eens vanaf. Ik heb nu al een aantal peelings bij Lisa gehad en ik merk echt veel verschil. Ik heb minder mee-eters en ontstoken bultjes en ik kijk ernaar uit om nog minder bultjes te hebben op mijn huid. Heerlijk om in de spiegel te kijken en te beseffen dat mijn huid eindelijk 'normaal' wordt, want ik ben wel altijd onzeker geweest door mijn huid.

    Melanie Acnetherapie
  • Ik ben bij Huidzorg Balans onder behandeling gekomen vanwege een wond op mijn enkel. Lisa heeft de wond vakkundig verzorgd en mij geleerd hoe ik zelf mijn been kan masseren. Binnen enkele dagen was de wond al gesloten! Om de doorbloeding verder te bevorderen hebben we gekozen om steunkousen aan te meten. Deze werden nog dezelfde week geleverd. Dit was erg prettig omdat ik ze nu direct kon dragen tijdens mijn werk. Na een paar dagen ben ik terug gegaan voor een controle en is er meteen een tweede paar besteld (welke ik thuis geleverd kreeg). Al met al enorm tevreden!

    Menno van der Lans Steunkousen Aanmeten
  • Ik ben erg blij met de resultaten van mijn gezichtsbehandelingen tegen acne bij Huidzorg Balans. De huidtherapeuten zijn vriendelijk, luisteren naar je verhaal en stellen je gerust bij eventuele onzekerheden over de behandelingen. In de praktijk hangt een relaxte sfeer en het ziet er netjes en verzorgd uit.

    Laura Acnetherapie
  • Iedereen die last heeft van een gevoelige huid (en ontstekingen) na het ontharen: een bezoek aan deze praktijk voor een laserbehandeling is zeker een aanrader! De behandeling is erg effectief en voordat je het weet zijn die vervelende ontstekingen en ingegroeide haartjes verleden tijd.

    Anne Sunderman Laserontharing
  • Een hele frisse praktijk met deskundige huidtherapeuten! Er werd veel aandacht besteed aan factoren die mijn acne mogelijk verergeren. Dankzij de acnebehandelingen, peelings en het thuisadvies is mijn huid helemaal opgeknapt. Super tevreden met mijn huid, de service en deskundigheid van huidzorg balans!

    Charlotte Acnetherapie & Peelings
  • Ik heb goeie ervaringen! Mijn huid is een stuk rustiger en me acne is een stuk minder geworden. Je wordt goed geholpen!

    Laurien Acnetherapie
  • Ik heb altijd al last gehad van een erg droge huid in mijn gezicht; en besloot ik een aantal peelings te doen bij deze huidpraktijk. Ondertussen zijn mijn klachten na slechts 3 peelings al een héél stuk minder, en helpen de huidproducten die ik op aanraden van de betreffende huidtherapeut heb gekocht ook erg mee.

    Anne Sunderman Peelings
  • Ik ben super blij dat ik via mijn zusje hier terecht bent gekomen. Ze luisteren goed naar je wensen en zijn altijd bereikbaar via de app of telefonisch. Ik ben ook super blij met haar behandeling, producten en ze is ook betaalbaar. Je bent geen nummer voor haar, ze neemt de tijd en doet het alles met liefde. Ik zou iedereen haar aanraden!

    Ghita Ervaring
  • Lisa legt niet alleen voor maar ook tijdens de behandeling alles rustig en zorgvuldig uit. Dat laatste vind ik vooral heel prettig. Ze maakt tijd om al je vragen te beantwoorden. Zowel de wachtkamer als de behandelkamer zijn ruim, licht en ontspannend.

    Claudia de Jonge Ervaring

Heb je nog een vraag voor onze huidtherapeuten of wil je direct een afspraak inplannen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

Voordat een behandeling bij Huidzorg Balans plaatsvindt zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

0