Vergoedingen 2018

Huidzorg Balans is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, heeft contracten met alle zorgverzekeraars en staat geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG.

Vergoedingen 2018

Diverse huidbehandelingen die wij aanbieden kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hierbij geldt dat er geen aanspraak wordt gemaakt op het eigen risico. Doordat Huidzorg Balans is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, contracten heeft met alle zorgverzekeraars en staat geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG, komen behandelingen bij Huidzorg Balans in aanmerking voor een vergoeding door jouw zorgverzekering.

Chronische oedeemtherapie is de enige behandeling die valt binnen de basisverzekering. Overige behandelingen zoals huidtherapie komen vanuit het aanvullende pakket.

Iedere zorgverzekeraar en elk aanvullend pakket biedt andere vergoedingen

Speciaal voor jullie hebben wij een overzicht gemaakt welke huidtherapie behandelingen kunnen worden vergoed per (aanvullende) verzekering. Wij hebben hierbij de grootste zorgverzekeraars opgenomen. Staat jouw verzekering er niet tussen? Neem in dat geval contact op met jouw zorgverzekeraar.

Heb je nog een vraag over vergoedingen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via de e-mail of telefoon.

E-mail ons

Heb je een directe vraag? Stuur ons een e-mail, en dan komen onze huidtherapeuten zo snel mogelijk op je terug.