Lisa van LuijkEigenaar

  Wat leuk dat u op onze site terecht bent gekomen. Mijn naam is Lisa van Luijk, trotse eigenaresse van Huidzorg Balans. Ik ben een enthousiaste, ondernemende en zorgzame vrouw vol met energie, positiviteit en leergierigheid. Tijdens mijn werk staat de best mogelijke zorg aan uw huid verlenen centraal. Ik doe dit dan ook al jaren met veel liefde en passie tijdens mijn werk als huidtherapeut en oedeemtherapeut.

  Na de opleiding huidtherapie aan de Haagse Hogeschool afgerond te hebben heb ik mijzelf verder ontwikkeld als freelancer binnen het vak. Denk daarbij aan werkervaring als waarnemer in diverse huid- en oedeemtherapie praktijken in de regio, maar ook als gastdocent op de opleiding Huidtherapie in Den Haag. Hierdoor heb ik veel expertise binnen mijn vakgebied verkregen en ben ik up-to-date met de nieuwste inzichten die aangeleerd worden op de opleiding.

  “In India (mei 2015) en Armenië (september 2016) heb ik mijn passie en droom waar kunnen maken, namelijk het inzetten voor anderen en het opdoen van nieuwe kennis en technieken van over de hele wereld. Mijn doel is met deze kennis en inspiratie de zorg in Nederland te optimaliseren.”

  Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel nascholingen gevolgd. Met als hoogtepunt in mei 2015 een reis naar het zuiden van India. Een bijzondere ervaring in een dermatologische kliniek, waar ik tevens zwachtelmaterialen en ingezameld geld gedoneerd heb aan zeer arme patiënten. Door deze reis heb ik mijn passie en droom waar kunnen maken, namelijk het inzetten voor anderen (in de vorm van vrijwilligerswerk) en het opdoen van kennis en technieken van over de hele wereld, om zo de zorg in Nederland te optimaliseren. Ook ben ik met hetzelfde doel, kennisoverdracht en donatie van materialen, in september 2016 met de stichting Pijnackernaren helpen Armenië afgereisd naar Armenië.

  Zomer 2016 was het eindelijk zover; het starten van een eigen praktijk! Met de opening op 2 oktober 2016 is ook deze droom inmiddels in vervulling gegaan en bestaat de praktijk inmiddels alweer 1 jaar! Loop gerust eens binnen voor meer informatie of een behandeling. Ik heet u van harte welkom!

  0
  Huidtherapeut Lotte Bruinen