Lira Clinical Week Aanbieding

Doe mee met de korting-27-daagse

Om de 27e verjaardag van eigenaresse Lisa (29 juni) te vieren hebben wij speciaal voor jullie een korting-27-daagse. Dit betekent dat er de komende dagen een van onze top merken van huidproducten in de aanbieding is! Daarbij kan de korting oplopen tot zelfs 20%. Ideaal om je zomervoorraad producten in te slaan. Mis onze acties dus niet ;-).

Deze week: Lira Clinical week (tot en met zaterdag 6 juli 2018)

Deze kortingsactie is geldig op alle Lira producten:

  • bij aanschaf van 1 product 10% korting
  • bij aanschaf van 2 producten 15% korting
  • bij aanschaf van 4 producten 20% korting

Een speciale #lekkerinjevelmaandag van Carolien over Lira huidproducten

“Een maand geleden kwam ik voor het eerst bij Lisa, aanvankelijk voor een losse behandeling. Tijdens de intake zag zij al snel dat mijn huid erg onrustig, zelfs wat ontstoken was. Omdat ze echt de tijd nam voor mij en het beste voor mijn huid wilde voelde ik mij direct op mijn gemak en wist ik dat ik terug zou komen.

Niet alleen kijkt ze naar mijn huid maar ook naar mijn leef en eetgewoonten en allergieën en geeft ze waardevolle tips die eenvoudig zijn toe te passen in je dagelijkse routine. Lisa wees mij op de producten die ze in de salon gebruikt en verkoopt voor huidverbetering en gaf me wat proefjes mee zodat ik vrijblijvend kon ervaren wat het voor mijn huid zou doen. Normaal gesproken ben ik niet zo happig op salonproducten omdat ik ze vaak overpriced vind voor wat het beloofd en ik inmiddels bijna alles al heb geprobeerd in mijn zoektocht naar de juiste huidverzorging voor mijn huid. Ik ben kieskeurig geworden omdat ik vanwege mijn gevoelige huid alle producten en ingrediënten graag zelf uitpluis en eruit uiteindelijk vaak toch niet tegen blijk te kunnen. Bij Lisa merk ik echt dat ze zelf helemaal achter de producten  staat, vertrouw ik op haar advies en heb ik het idee dat ik mijn zoektocht eindelijk kan staken :-).

Vanaf het eerste gebruik van de producten van Lira knapt mijn huid per dag ontzettend op en vind ik de producten en het reinigen en verzorgen van mijn huid zo’n fijn ritueel geworden dat ik hoe moe of hoe weinig tijd ik ook heb er niet over peins om deze ‘s ochtends en ‘s avonds over te slaan :). Na slechts 1 maand oogt en voelt mijn huid al zachter, rustiger en al beter gehydrateerd.

Na 1 week gebruik zagen we al verschil en dit word per dag mooier :-). Zo kreeg ik van een vriend die totaal niet met uiterlijkheden bezig is de opmerking dat het opviel dat mijn huid ineens glanst en er zacht uitziet :-)!

Binnenkort starten we met een peeling kuur, ik kan niet wachten! Lisa, ik ben superblij met jouw huidkennis en dat je mij kennis hebt laten maken met mooie producten die echt aansluiten bij mijn huid :-).” aldus Carolien.