Vacature: Collega Huidtherapeut gezocht (12-32 uur per week)

Per direct zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega huidtherapeut die ons team komt versterken. Huidzorg Balans is een groeiende praktijk bestaande uit twee jonge gedreven huidtherapeuten. Wij zijn gevestigd in Pijnacker, Zuid-Holland. De praktijk is 6 dagen per week geopend. We bieden een zeer divers scala aan behandelingen, zowel medisch als cosmetisch. Wij dragen een zeer warm hart uit naar onze patienten/clienten en behandelen met de grootst mogelijke zorg. Dit verwachten wij dan ook van jou!

In eerste instantie zal het gaan om meer uren (16 uur-24 uur per week), als waarneming tijdens een vakantieperiode in de maanden februari en maart. Hierna zul je afhankelijk van de drukte en groei die onze praktijk doormaakt worden ingezet voor 12 uur tot 16 uur per week. Dit kan snel uitgroeien tot 32 uur per week.

In de maand januari zul je vier weken worden ingewerkt. Per februari wordt verwacht dat je zelfstandig kunt werken in onze praktijk.

Wie ben jij

  • Werkervaring is een pre (ook ervaring met lasertherapie en chemische peelings).
  • Het liefst woonachtig in een straal van 15 km van onze praktijk (regio Den-Haag/ Rotterdam).
  • Affiniteit met zowel de medische- als de cosmetische huidzorg.
  • Je bent tevens bereid om een avond in de week te werken en/of op zaterdag.
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en organiseert je werk nauwkeurig.

Salariëring

Salariëring (inclusief reiskostenvergoeding, nascholing etc.) en uren zijn allen in overleg en onderhandelbaar. Tijdens werkuren is er een auto van de zaak beschikbaar voor behandelingen aan huis.

Ben jij de spontane, zelfstandige huidtherapeut die wij zoeken en zie jij jezelf binnenkort als lid van ons top team? Neem dan contact op en mail je cv met motivatie naar info@huidzorgbalans.nl t.a.v. Lisa van Luijk.

0