Jane Iredale Week Aanbieding

Doe mee met de korting-27-daagse

Om de 27e verjaardag van eigenaresse Lisa (29 juni) te vieren hebben wij speciaal voor jullie een korting-27-daagse. Dit betekent dat er de komende dagen een van onze top merken van huidproducten in de aanbieding is! Daarbij kan de korting oplopen tot zelfs 20%. Ideaal om je zomervoorraad producten in te slaan. Mis onze acties dus niet ;-).

Deze week: Jane Iredale week (tot zaterdag 13 juli 2018)

Deze kortingsactie is geldig op alle Jane Iredale producten:

  • bij aanschaf van 1 product 10% korting
  • bij aanschaf van 2 producten 15% korting
  • bij aanschaf van 4 producten 20% korting

Jane Iredale, gezicht verzorgende mineral make-up

Voel jij je lekkerder in je vel met een beetje make-up op je gezicht? Zodat je ogen net wat meer spreken met een mooie mascara, of je je rode huidvlekjes wilt camoufleren met wat foundation? Wij bij Huidzorg Balans houden van make-up, maar wel op een verantwoordelijke manier. Veel (dure) make-up producten die je in de winkel koopt bevatten ingrediënten die de kwaliteit van je huid kunnen aantasten. En precies om die reden zijn wij begonnen met het aanbieden van de mineral make-up van Jane Iredale.

Ervaring: Saskia over Jane Iredale

“Ik ben fan van je poeder van Jane Iredale! Gisteren als proef aangebracht om de juiste kleur te zoeken en te testen. De poeder dekt, maar je ziet het niet zitten. Na het sporten was het om m’n ogen rood (door de inspanning), daar zat het natuurlijk niet. Verder zag je niks van vlekken o.i.d. Het zat gisteravond laat nog steeds fantastisch. Het geeft niet af en als ik krabbel zit er ook niks onder mn nagels. Geweldig!”